1. Toyota forhandlere
 2. Djarlo Automobiler A/S - Helsingør

Autoriseret forhandler, Autoriseret værksted, Brugte biler

Find os

Adresse

Støberivej 1
3000Helsingør

Få rutevejledning Opens in new window

Åbningstider

 • Mandag - Fredag 09:00 - 17:30
 • Søndag 11:00 - 16:00

 • Mandag - Torsdag 07:30 - 15:30
 • Fredag 07:30 - 15:00
 • Helsingør: et overflødighedshorn af historie

  Helsingør er beliggende ud til kysten i det nordøstlige Nordsjælland. Helsingør er en by der emmer af historie og autenticitet med dens mange seværdigheder. Byen er verdenskendt for at have et af Nordeuropas flotteste renæssanceslotte, Shakespeares Hamlet og ikke mindst Øresundstolden.

  I nyere tid har Helsingør Skibsværft været omdrejningspunkt for byen, som i dag er omdannet til et dynamisk kulturhus kaldet – Kulturværftet.

  Helsingør er den tredje største by på Sjælland, hvilket har gjort byen til handelscentrum for den nordligste del af Sjælland. Byen har tiltrukket mange store såvel, som små virksomheder heriblandt Toyota.

 • Toyota Helsingør – Få vurderet din nuværende bil

  Vores afdeling: Toyota Helsingør bliver drevet af Djarlo Automobiler, som er autoriseret servicepartner og forhandler af Toyota. Hos Toyota i Helsingør forhandler vi ikke kun nye Toyota-modeller, men også brugte.

  Går du og drømmer om en ny bil? Kan du kontakte os, hvis du er interesseret i at vide, hvor meget du kan få for din nuværende bil. Vi vurderer din bil indenfor 60 minutter, det eneste du skal gøre at udfylde en onlineformular, så vender vi tilbage med en uforpligtende vurdering af din bil.

 • Toyota – kvaliteten er altid i orden

  Toyota er kendt for at lave biler af høj kvalitet, hvilket i høj grad kommer til udtryk i de årlige TÜV-rapporter. Rapporten fungerer som en forbrugerguide, der viser kvaliteten i de forskellige bilmodeller på markedet. I 2015 viste rapporten, at Toyota var et af de bilmærker med færrest fejl. Køber du en Toyota, er du derfor sikker på at vælge en bil af høj kvalitet.

  Kig forbi Toyota i Helsingør til en snak, og lad os finde den bil der matcher dig og dine behov bedst.