1. Toyota-ejere
  2. Om Toyota Service
  3. Derfor skal du vælge Toyota Service
  4. Garanti
  5. Toyota Relax

Toyota Relax

Slap af med op til 10 års serviceaktiveret garanti
Få automatisk 12 måneders garanti, hver gang du sender bilen til service hos os. Det gælder, når din bil ikke længere er omfattet af fabriksgarantien og endnu ikke er fyldt 10 år eller har kørt 185.000 km., alt efter hvad der kommer først.
Tjek


Hvad dækker Toyota Relax?

Den serviceaktiverede garanti dækker populært sagt alt det, der får bilen til at køre. Eller sagt på en anden måde: Den dækker de dyreste reparationer på din bil, som ikke er forårsaget af slid eller skader.

Det er for eksempel vitale dele af motoren, brændstofsystemet, gearkassen og meget, meget mere.

Se det fulde dækningsomfang » Opens in new window

Kan min bil få Toyota Relax?

Alle Toyota-modeller, som ikke er omfattet af den 3-årige fabriksgaranti, og som endnu ikke er fyldt 10 år eller har kørt 185.000 km., vil efter et serviceeftersyn på et autoriseret Toyota-værksted automatisk være omfattet af Toyota Relax.

Det gælder også, hvis din bil ikke har været på et Toyota-værksted før.

Book serviceeftersyn »

 

Toyota Relax

En del af Toyotas tryghedsprogram

De første tre år af bilens levetid, er den omfattet af fabriksgarantien. Det kræver blot et årligt serviceeftersyn at opretholde den. Når du efter de tre år fortsætter dine serviceeftersyn på et autoriseret Toyota-værksted, giver vi dig automatisk yderligere 12 måneders garanti for hvert service.

På samme måde får du automatisk Toyota Vejhjælp efter hvert service. Og kører du hybrid, har du 5 års (100.000 km.) garanti på hybridsystemet – og op til 10 års dækning af hybridbatteriet med et årligt Hybrid Helbredstjek.

Uanset hvor meget du kører, har du 3 års lak- og overfladegaranti samt 12 års gennem-tæringsgaranti. Og får du skiftet reservedele eller køber du tilbehør, er der altid 3 års garanti på de dele.

Toyota Relax er en garanti, som automatisk aktiveres efter et service på et autoriseret Toyota-værksted.

Det gælder for biler, som ikke er omfattet af fabriksgarantien mere, og som ikke er fyldt 10 år eller har kørt 185.000 km.

Det gælder også for de biler, som indtil nu ikke har været til service på et autoriseret Toyota-værksted.

Den serviceaktiverede garanti dækker populært sagt alt det, der får bilen til at køre – og som du ikke slider på ved dagligt brug. Det er for eksempel motoren, gearkasse og styretøj.

Alle Toyota-biler som er under 10 år gamle, og som har kørt mindre end 185.000 km. kan komme med i Toyota Relax. De må bare ikke være omfattet af fabriksgarantien mere.

Nej, det er det ikke. Toyota Relax dækker mange af de samme ting, som fabriksgarantien dækker, men der vil være undtagelser.

Og modsat fabriksgarantien kan du ikke vælge et uafhængigt værksted til at foretage serviceeftersyn på din bil. Relax gælder kun for biler, som har været til service på et autoriseret Toyota-værksted.

Toyota dækker ikke de dele vi kalder ”service- og sliddele”. Det er alt det, som løbende bliver vedligeholdt og udskiftet ved de årlige serviceeftersyn.

Hvis vi for eksempel tager bremserne, så består de af ABS kontrolenhed, ABS-komponenter, hastighedssensorer, bremseforstærker, bremserør, bremsekalibre, bremseskiver, bremsetromler, forbindelser, begrænserventil, bremsehovedcylinder, bremsevæskebeholder, hjulcylindre, vakuumpumpe og bremseklodser.

Af alt det, er det kun skiver og bremser, som ikke er dækket.

Toyota Relax aktiveres, når bilens fabriksgaranti vil være udløbet ved næste service. Hvis din bil for eksempel er 2 år og 8 måneder, når den kommer til service. Så tilknytter vi Toyota Relax, som automatisk bliver aktiveret, når bilen fylder 3 år.

I mellemtiden er det selvfølgelig fabriksgarantien, der gælder. Så har du tryghed for, at bilen er godt dækket indtil næste serviceeftersyn.

Ja, det er det. Hvis du har fået udført service hos uafhængige værksteder, kan din Toyota stadig komme med i Toyota Relax. Det kræver blot, at bilen gennemgår et service på et autoriseret Toyota-værksted, og eventuelle mangler/reparationer udbedres.

Herefter vil bilen være dækket af Toyota Relax.

Nej, det skal du ikke. Tag din Toyota med på dit lokale Toyota-værksted, så tjekker vi den igennem. Bagefter fortæller vi, hvad der skal til, for at få bilen dækket af Toyota Relax. Er der en reparation, du ikke vil betale for, kan vi undtage den del fra Toyota Relax.

Det kan være sædevarmen er gået, og du vil ikke ofre pengene på at få det lavet – så noterer vi det i systemet, og så er resten af bilen stadig omfattet af Toyota Relax.

Toyota Relax er uden ekstra betaling for dig og er automatisk indeholdt i service hos din autoriserede Toyota-forhandler.

Hver gang du sender bilen til service hos os, får du helt automatisk 12 måneders Toyota Relax – præcis som at du også helt automatisk får 12 måneders Toyota Vejhjælp med.

Ja, hvis din bil får udført et serviceeftersyn efter den 1. december 2021, hvor Toyota Relax introduceres i Danmark, vil den automatisk være med.

Når du henter din bil på det autoriserede værksted, vil du få udleveret din værkstedsfaktura, hvor det vil fremgå at din bil er dækket af Toyota Relax frem til næste service - 1 år eller 15.000 km.

Ja, hvis du er på ferie i EU (inkl. Storbritannien) så dækker Toyota Relax. Hvis du får brug for at få repareret din bil i udlandet, skal du i første omgang betale for reparationen, hvor den bliver udført.

Når du så kommer hjem, tager du fakturaen med ned til dit lokale Toyota-værksted, hvor du vil få pengene refunderet.

Nej, det kan du ikke. Vi skal tjekke din Toyota for hver 12 måneder eller 15.000 km., alt efter hvad der kommer først. Det gør vi for at sikre, at bilen som helhed ikke bliver misligeholdt.

Hvis du for eksempel ikke får skiftet olie eller filter på det rigtige tidspunkt, kan det betyde skader på motoren. Og skader affødt af misligeholdelse er ikke dækket af Toyota Relax.

Ja, fabriksmonteret multimedia er med i Toyota Relax.

Nej, ombyggede biler er desværre ikke med i Toyota Relax.

Alle ombygninger foretaget centralt af Toyota er omfattet, men ikke lokalt/eksternt udførte ombygninger.

 

Nej, Toyota Relax dækker kun originale Toyota reservedele. Det handler om, at vi kun kan stå inde for de produkter, vi selv producerer.

Hvis en Toyota overholder sine serviceintervaller, er den automatisk dækket af Toyota Relax. Det gælder også for Toyota Proace, som har et serviceinterval på 2 år eller 30.000 km., alt efter hvad der kommer først.