1. Nye biler
Starter fra (inkl. moms)
964903.0

Brændstofforbrug

10.5 km/l

CO2-udledning

250 g/km

De angivne værdier er de laveste og højeste i motorprogrammet og ikke nødvendigvis repræsentative for en specifik modelkombination. Det angivne brændstofforbrug og CO2-udslip er beregnet ud fra blandet kørsel (EU-norm). Det virkelige brændstofforbrug kan afvige alt efter kørselsmønster og kørestil. Den angivne pris i boksen er en frapris og er ikke nødvendigvis prisen for den viste model på billedet.

1. Vælg motor
1. Vælg motor

1 Muligheder

1 Muligheder

 • 2.8 D-4D (204 hk) Diesel

  6-trins aut. gear 4WD | 4x4

  Den 2.8 liters D-4D dieselmotor maksimere ydelse og brændstofeffektivitet samtidig med, at den reducere støjniveauet signifikant. Dette giver et maksimalt drejningsmoment på tværs af et større hastighedsinterval kombineret med en hidtil uset accelerationsevne.

  Flere detaljer Luk

  10.5 km/l

  Brændstofforbrug

  250 g/km

  CO2-udledning

  Flere detaljer Luk

2. Vælg modelvariant
2. Vælg modelvariant

2 Muligheder

2 Muligheder

Enestående råstyrke hele vejen


Den nye Land Cruiser er endnu mere raffineret med ny, mere moderne og robust udseende. Hver linje i designet er nøje tiltænkt. Imponerende kølergrill og forlygter placeret højere for at skabe maksimal beskyttelse og våddybde.

Ustoppelig i alt terræn

Uanset, om du kører gennem en lavvandet flod eller styrter ned ad en stenet vej, så kan Land Cruiser overvinde og bringe dig sikkert igennem selv det sværeste terræn. Ingen anden SUV kan tilbyde dig samme unikke kombination af off- og on-road præstationer. 

Uovertruffen sikkerhed

Land Cruiser indeholder Toyota Safety Sense som ekstra sikkerhed. Systemet indholder en vifte af teknologier designet til at reducere eller helt undgå mulige kollisioner. Det inkluderer eksempelvis Pre-Collision System (PCS) med fodgænger- og cyklistgenkendelse, intellegent adaptiv fartpilot, vognbaneskiftassistent (LDA) med styringskontrol. 

Land Cruiser

Udstyr, services, sikkerhed m.v. Læs mere om den smarte model.
Udforsk bilen