1. Nye biler
 2. Overblik

Hilux T3

Extra Cab

Hilux - T3 - Extra Cab
Starter fra
Fra kr. 319.900 (ekskl. moms)
Priser er ekskl. moms, leveringsomkostninger og eventuel metallak. Kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for trykfejl.

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/dk/da

 • Tryghed i ejerskabet

  Hilux kommer med op til 10 år eller 185.000 km serviceaktiveret garanti, (hvad der kommer først).

  Kend din bils økonomi

  Når du overholder bilens serviceintervaller og sender den til service hos os, kvitterer vi med 12 måneders garanti. Så slipper du for uforudsete udgifter på bilen.


Hilux Galleri

Udforsk med 360°

 • Design

  Bygget til storhed. Designet til fornøjelse.

  Med et dristigt nyt look skiller Hilux sig ud fra mængden. Dens muskuløse ydre formidler en følelse af kraft, mens de stærke for- og bagkofangere og solide karrosserilister beskytter dens robuste karosseri mod skader.

 • Overskrid dine grænser i al slags terræn.

  Fordi Hilux er konstrueret og testet til at fungere i verdens mest ekstreme miljøer, kan du stole på den legendariske kvalitet, holdbarhed og pålidelighed, som Hilux tilbyder.

 • Føl dig tryg bag rattet i Hilux

  Fordi vi prioriterer din sikkerhed er Hilux udstyret med et avanceret sikkerhedssystem, Toyota Safety Sense*. Ved hjælp af både kamera og laserteknologi, kombinerer Toyota Safety Sense en række teknologier, herunder Advarsel om kollision (PCS) med fodgænger- og cyklistdetektorer, intelligent adaptiv fartpilot og vognbaneskiftealarm med bremse-induceret styring, mens anhængersvingningsstyringen sørger for at holde styr på lasten. *Standard på udvalgte modeller

 • Intuitiv teknologi. Designet rundt om dig.

  Hilux tilbyder dig en række innovative teknologier, der er designet til at gøre livet lettere. En 8" Toyota Touch 2-skærm med en lang række multimediefunktioner. Der er også Smartphone-integration* via Apple CarPlay og Android Auto. *Standard på udvalgte modeller.

Fuld skærm Luk

Bygget til storhed. Designet til nydelse. 

Udforsk nogle af de flotte designdetaljer, som gør den nye Hilux til noget helt specielt. 

Udstyr og specifikationer

Se dine muligheder for udstyr og uddybende specifikationer for Hilux.
Se specifikationer