1. Nye biler
 2. Overblik

Hilux T3

Double Cab

Hilux - T3 - Double Cab
Pure White

Starter fra

Fra 374900.0 (ekskl. moms)

Motor

2.8 diesel 204hk

Garanti

3 år / 100.000 km.
Hilux - T3 - Double Cab

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/dk/da

Starter fra
Fra 374900.0 (ekskl. moms)
(ekskl. moms)

De angivne værdier er de laveste og højeste i motorprogrammet og ikke nødvendigvis repræsentative for en specifik modelkombination. Det angivne brændstofforbrug og CO2-udslip er beregnet ud fra blandet kørsel (EU-norm). Det virkelige brændstofforbrug kan afvige alt efter kørselsmønster og kørestil. Den angivne pris i boksen er en frapris og er ikke nødvendigvis prisen for den viste model på billedet.


Hilux Galleri

Udforsk med 360°

 • Design

  Bygget til storhed. Designet til fornøjelse.

  Med et dristigt nyt look skiller Hilux sig ud fra mængden. Dens muskuløse ydre formidler en følelse af kraft, mens de stærke for- og bagkofangere og sollide karrosserilister beskytter dens robuste karosseri mod skader.

 • Overskrid dine grænser i al slags terræn.

  Fordi Hilux er konstrueret og testet til at fungere i verdens mest ekstreme miljøer, kan du stole på den legendariske kvalitet, holdbarhed og pålidelighed, som Hilux tilbyder.

 • Føl dig tryg bag rattet i Hilux

  Fordi vi prioriterer din sikkerhed er Hilux udstyret med et avanceret sikkerhedssystem, Toyota Safety Sense*. Ved hjælp af både kamera og laserteknologi, kombinerer Toyota Safety Sense en række teknologier, herunder Advarsel om kollision (PCS) med fodgænger- og cyklistdetektorer, intelligent adaptiv fartpilot og vognbaneskiftealarm med bremse-induceret styring, mens anhængersvingningsstyringen sørger for at holde styr på lasten. *Standard på udvalgte modeller

 • Intuitiv teknologi. Designet rundt om dig.

  Hilux tilbyder dig en række innovative teknologier, der er designet til at gøre livet lettere. En 8" Toyota Touch 2-skærm med en lang række multimediefunktioner. Der er også Smartphone-integration* via Apple CarPlay og Android Auto. *Standard på udvalgte modeller.

Fuld skærm Luk

Bygget til storhed. Designet til nydelse. 

Udforsk nogle af de flotte designdaljer, som gør den nye Hilux til noget helt specielt. 

Udstyr og specifikationer

Se dine muligheder for udstyr og uddybende specifikationer for Hilux.
Se specifikationer