1. Nye biler
 2. Overblik

GR Yaris Sport

Hatchback 3-dørs

GR Yaris - Sport - Hatchback 3-dørs
Pure White

Starter fra

552990.0

Motor

1.6 benzin Turbo (261 hk)

Garanti

3 år / 100.000 km.

GR Yaris - Sport - Hatchback 3-dørs

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/dk/da

Starter fra
552990.0
(inkl. moms)

De angivne værdier er de laveste og højeste i motorprogrammet og ikke nødvendigvis repræsentative for en specifik modelkombination. Det angivne brændstofforbrug og CO2-udslip er beregnet ud fra blandet kørsel (EU-norm). Det virkelige brændstofforbrug kan afvige alt efter kørselsmønster og kørestil. Den angivne pris i boksen er en frapris og er ikke nødvendigvis prisen for den viste model på billedet.


Toyota GR Yaris Galleri

Udforsk med 360°

 • Design

  DYNAMISK OG SKARP

  Den nye GR Yaris er bygget efter den nyeste TNGA-baseret platform - hvor der er lagt fokus på de dynamiske egenskaber. Fx giver den nye platform GR Yaris et lavere tyngdepunkt, som er med til at give bedre styreegenskaber og øget stabilitet.

 • ÆGTE RACERBILSFØLE

  GR Yaris er udviklet sammen med eksperterne fra Toyota GAZOO Racing World Rally Team. Den avancerede teknologi i bilen omfatter blandt andet GR-FOUR, Toyotas første sports awd-system, samt en imponerende 1.6-liters 3-cylinders turbomotor.

 • UDVIKLET AF EKSPERTER

  Motoren i GR Yaris er udviklet ved brug af motorsportsteknologier, herunder en kugleleje (ball-bearing) turboenhed, store udstødningsventiler og multi-jet oliekøling af stemplerne. Alt sammen giver dig en ægte Rally-stemning.

 • ENDNU MERE SIKKERHED TIL DIG OG DINE PASSAGERER

  GR Yaris er udstyret med den seneste generation af Toyotas sikkerhedspakke, Toyota Safety Sense. Systemet indeholder aktivt nødbremsesystem, vejbaneassistent, vejskilteassistent, fjernlysassistent, automatisk fartpilot, nødstyreassistent samt vejkrydsassistent.

Fuld skærm Luk
 • Toyota GR - DNA fra motorsporten

  Toyota GR-serien indeholder en række af Toyota-modeller, som er bygget ud fra viden og teknologi, der stammer fra motorsporten og TOYOTA GAZOO Racing.

  Visionen er, at Toyotas GR-modeller ikke blot skal bruges til at komme fra A til B, men i høj grad også bidrage til køreglæde ud over det sædvanlige.

  Læs mere om Toyota GR-modellerne her »

Bygget af motorsporteksperter

Se nogle af de detaljer, som gør GR Yaris til noget helt specielt.

Udstyr og specifikationer

Se dine muligheder for udstyr og uddybende specifikationer for GR Yaris.
Se specifikationer