1. Nye biler
  2. bZ4X kundecase - Jens

Mød Jens, og læs hans Toyota bZ4X-historie

Først på sommeren fik Jens fra Charlottenlund sin bZ4X Executive med firehjulstræk.

Her fortæller han om sine og familiens oplevelser med bilen og et 6.000 kilometers eventyr i bilen gennem Østeuropa.

Jens og hans bZ4X-historie

Derfor skiftede jeg til bZ4X
Mit skifte til bZ4X startede med, at jeg fik et attraktivt købstilbud fra Toyota på min tidligere Toyota C-HR. Og med alle de fordele som der fulgte med bZ4X i form af garantier, service m.m. var beslutningen meget let.

Mine oplevelser med bZ4X
bZ4X ligger godt på vejen, er næsten lydløs, og det er uden tvivl den mest underholdende Toyota, jeg nogensinde har ejet. Accelerationen er imponerende, fartpiloten er uundværlig, og sikkerheden er også i topklasse.

Overgangen til elbil
At skifte til elbil var uproblematisk. Kun to dage efter at have fået bZ4X, begav vi os ud på en lang rejse gennem Østeuropa, inklusive Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn og Rumænien - en samlet strækning på 6.000 km. Jeg havde på forhånd været lidt bekymret for lademulighederne, men det viste sig at være helt ubegrundet. Der var ingen udfordringer. I dagligdagen er det også en gnidningsfri oplevelse, da der er en ladestander nær vores lejlighed.

Rækkevidde og opladning
På de lange strækninger har vi oplevet, at vi har haft brug for en pause, før bilen skulle lades op. At finde ladestationer har ikke været noget problem, hverken i Danmark eller i udlandet. Rækkevidden har ikke været en udfordring overhovedet.

Det vil jeg fremhæve ved bZ4X
bZ4X fungerer bare. Bilen har god benplads og bagagerumskapacitet. Selv under bagagerumsgulvet er der plads til opbevaring. Jeg har mine opladningskabler og tennisketchere der. Familien er også begejstret. Børnene nyder at der både er mulighed for aircondition bagest og varme i bagsædet. Glastaget er også et hit. Firehjulstrækket (AWD) har været meget nyttigt på stejle bakker, og bilen har endda ladet op på nedadgående bakker. Det er uden tvivl den bedste bil, jeg har haft.

Kampen om bilnøglerne
Den eneste udfordring med bilen er, at både min kone og jeg vil køre den hver dag. Bilen er fuldstændig fantastisk at køre i.

Kom med på el-bølgen

Er du på udkig efter en bil, der kombinerer ydeevne, komfort og god driftsøkonomi, er bZ4X muligvis også det rigtige valg for dig.

Hvis du ønsker flere erfaringer fra Jens og andre bZ4X-ejere, kan du følge med i ejernes dedikerede Facebook-gruppe.

Du kan også læse mere om bZ4X, og få et købstilbud på din nuværende bil.

Få købstilbud på din bil Udforsk bZ4X

Modtag nyheder fra Toyota

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret om nyheder, kampagner, gode tilbud og konkurrencer fra Toyota.
Tilmeld dig