1. Nye biler
  2. Aygo X UNDERCOVER
  3. Samarbejde
Aygo X UNDERCOVER

collab

Kaos og balance

Vi introducerer et unikt limited-edition samarbejde med den indflydelsesrige designer Jun Takahashi fra UNDERCOVER.

The Hidden City

Velkommen til Paris, Tokyo

Den japanske design-legende beskriver med egne ord det første bilsamarbejde nogensinde med Toyotas Aygo X som ”Et design, der stadig er rigtig meget UNDERCOVER, men også er i harmoni med byen”.  

Privatleasing af Aygo X UNDERCOVER

Du kan privatlease den unikke og specialtdesignede Aygo X UNDERCOVER uden førstegangsydelse. Gælder et begrænset antal biler.
Privatleasing af Aygo X UNDERCOVER Kontakt forhandler
Industrier på tværs

Toyota og UNDERCOVER

Som innovatører i hver deres branche, har Toyota og UNDERCOVER gentænkt Aygo X som et eksempel på det bedste fra begge brands; et nyt ikon af den subversive ånd, Jun Takahashi er kendt for.

Limited edition

Non-konforme farver

Inspireret af Takahashi’s designfilosofi af non-konforme stereotyper, er det nye design i farverne Celestite Grey og Ash Grey bi-tone, udviklet specielt til Toyota.

  • Eksklusive Celestite Grey og Ash Grey Bi-Tone
  • Coral Red toner
  • Monogram mønster
Design funktioner

En anden type samarbejde

Coral Red detaljer på de sorte 18” alufælge og interiøret, sæder og måtter med brand-navn og designerens CHAOS / BALANCE motto skrevet på tag-stickers illustrerer, at dette er alt andet end et typisk bilsamarbejde.

Hvorfor Aygo X ?

Det endnu mere uventede

“Vi var klar over, at UNDERCOVER kunne forstærke den karakteristiske Aygo X endnu mere,” fortæller Tadao Mori, Head of Styling Design hos Toyota Europe. ”Modedesign og bildesign har en masse tilfælles, men Jun introducerede os til noget endnu mere interessant og uventet”.