1. Nye biler
  2. Teknologi

ET OVERBLIK OVER ALT DET VIGTIGE

Den nye Prius informerer uden at overinformere. Multifunktionsførerdisplayet, der er en 7” TFT-skærm, er placeret centralt og inden for synsfeltet uden nogen visuel hindring fra det lille og sportslige rat. Det digitale cockpit viser vigtige informationer inklusive hastighed og resterende elektrisk rækkevidde, samtidig med at de justeringer, dine øjne skal gøre, når du skifter mellem displayet og vejen foran dig, minimeres.

Din digitale nerve, når du kører bil

Hjertet i det digitale univers i den nye Prius er bilens multimediesystem med trådløs Apple CarPlay- og Android AutoTM-kompatibilitet. Foretag opkald, indstil navigationen og afspil medieindhold nemt og hurtigt via den 12,3” store HD-skærm med intuitiv berøringsfunktion og stemmebetjening.

Altid opgraderet

Ligesom din smartphone får regelmæssige opdateringer via sin dataforbindelse, er din Prius Plug-in Hybrid fremtidssikret med opdateringer via clouden, så du altid har den nyeste software og de nyeste funktioner.

 

 

 

 

 

 

 

Perfekt udsyn

Et godt udsyn er alfa og omega for færdselssikkerheden. Med det digitale spejl kan du se igennem genstande eller forhindringer på bagsædepladserne, som om de ikke var der, fordi du får vist visningen fra et kamera bag på bilen i bakspejlet. Resultatet er et perfekt udsyn og højere sikkerhed.