Toyota Aygo

Ikonisk bybil med mange muligheder

Toyota har i mange år solgt den smarte og meget populære bybil Aygo. Snart kommer efterfølgeren til Aygo i et helt nyt koncept.

Vi glæder os til den nye Aygo - men det betyder også, at vi må sige farvel til den gamle Aygo, som vi kender.

Highlight fra den tidligere Aygo

Vær unik

Vær unik

Karakteristisk, sofistikeret eller iøjnefaldende? Du kan tilpasse Aygo så bilen får et unikt design, der passer til din personlighed.

Toyota Aygo

Klar til nye oplevelser?

Aygo er en kompakt og god bybil. Derudover er det muligt at tilvælge sikkerhedssystemet Toyota Safety Sense med et væld af teknologier, som gør køreturen endnu mere sikker.

Toyota Aygo

Stilfuldt design

Aygo's stilfulde ydre er med på det nyeste, når det gælder smart bildesign. Og du kan designe din Aygo, så den passer helt til dig.

Glæd dig til den nye Aygo
/
En mikrobil med store visioner

Konceptbilen Toyota Aygo X prologue kombinerer friheden og morskaben fra den kendte og populære Aygo. Med en stærk personlighed og et markant design kan du glæde dig til en helt ny og unik Aygo.

Stilfuld og ideel til den sjove køreoplevelse gennem byen.

Aygo X prologue er som skabt til unge byboere - men mon ikke førere i alle aldre vil føle sig underholdt bag rattet?

Læs mere om konceptbilen af den nye Aygo X prologue her »

De seneste nyheder fra Toyota

Toyota åbner for salget af helt ny Aygo X Toyota åbner for salget af helt ny Aygo X Toyota har netop åbnet for salget af den helt nye crossover Aygo X, hvor X’et udtales som ”cross”. Den nye model afløser en af de mest populære bilmodeller i Danmark gennem to årtier, Aygo. Toyota og DRIVR sætter 100 brinttaxier på vejene i København Toyota og DRIVR sætter 100 brinttaxier på vejene i København Fredag 5. november 2021 satte Toyota og taxitjenesten DRIVR over 100 brinttaxier på vejene i København og understøtter dermed de politiske mål til en grønnere taxibranche. Toyota afslører ny Aygo X med stil Toyota afslører ny Aygo X med stil En af de mest populære bilmodeller i Danmark gennem de seneste to årtier, Toyota Aygo, skifter ham og vokser i størrelse. Afløseren til Aygo bliver en crossover og får navnet Aygo X, hvor X’et skal udtales som ”cross”. Nye faste delebilspladser indviet i København Nye faste delebilspladser indviet i København Nu indvies nogle af de første, nye, faste delebilspladser i København, som Toyotas delebilstjeneste, KINTO Share, har fået tildelt. Dermed mere end fordobler selskabet sit antal af delebiler på gaden.