Toyota Aygo

Ikonisk bybil med mange muligheder

Toyota har i mange år solgt den smarte og meget populære bybil Aygo. Snart kommer efterfølgeren til Aygo i et helt nyt koncept.

Vi glæder os til den nye Aygo - men det betyder også, at vi må sige farvel til den gamle Aygo, som vi kender.

Highlight fra den tidligere Aygo

Vær unik

Vær unik

Karakteristisk, sofistikeret eller iøjnefaldende? Du kan tilpasse Aygo så bilen får et unikt design, der passer til din personlighed.

Toyota Aygo

Klar til nye oplevelser?

Aygo er en kompakt og god bybil. Derudover er det muligt at tilvælge sikkerhedssystemet Toyota Safety Sense med et væld af teknologier, som gør køreturen endnu mere sikker.

Toyota Aygo

Stilfuldt design

Aygo's stilfulde ydre er med på det nyeste, når det gælder smart bildesign. Og du kan designe din Aygo, så den passer helt til dig.

Glæd dig til den nye Aygo
/
En mikrobil med store visioner

Konceptbilen Toyota Aygo X prologue kombinerer friheden og morskaben fra den kendte og populære Aygo. Med en stærk personlighed og et markant design kan du glæde dig til en helt ny og unik Aygo.

Stilfuld og ideel til den sjove køreoplevelse gennem byen.

Aygo X prologue er som skabt til unge byboere - men mon ikke førere i alle aldre vil føle sig underholdt bag rattet?

Læs mere om konceptbilen af den nye Aygo X prologue her »

De seneste nyheder fra Toyota

Køb en Toyota uden at lægge en krone Køb en Toyota uden at lægge en krone Toyota åbner Toyota Markedsdage fra 1. til 23. januar med flere attraktive pakketilbud, hvor man bl.a. kan købe ny bil uden at lægge en krone i udbetaling, få ekstraudstyr til en værdi af op til 18.000 kr. med helt gratis og meget mere. Danske eliteatleter nomineret til umulig sportspris Danske eliteatleter nomineret til umulig sportspris Det bliver enten en bordtennisspiller, en håndboldspiller eller et helt landshold i fodbold, der løber med sportsprisen, Intet er umuligt-prisen, når den uddeles ved den årlige sportsgalla, ”Sport 2021”, som DR1 sender direkte fra Boxen i Herning 8. januar 2022. Toyota afslører fuldt modelprogram af elbiler Toyota afslører fuldt modelprogram af elbiler Toyota lancerer 30 nye elbiler frem mod 2030 og forventer at sælge 3,5 mio. elbiler om året samme år, hvilket er helt i tråd med Toyota-koncernens mål om 100 procents CO2-reduktion fra nye biler i Vesteuropa i 2035. Toyota viser brintdrevet GR Yaris Toyota viser brintdrevet GR Yaris Toyota introducerer den roste og prisvindende miniracer, GR Yaris, som en brintdrevet udgave, der kører stort set emissionsfrit ved hjælp af en modificeret forbrændingsmotor.