7 gode grunde til at vælge Toyota

Hvorfor vælger så mange Toyota?

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør overveje en ny bil fra Toyota. Derfor har vi samlet nogle af dem, som vi mener kan være mest interessante for dig her.

Toyota stræber altid efter den højest mulige sikkerhed

Vi vil gerne hjælpe dig, din familie og andre medtrafikanter med at komme sikkert frem. Det gør vi blandt andet gennem den nyudviklede aktive sikkerhedspakke, Toyota Safety Sense.

Toyota Safety Sense er en kombination af aktive sikkerhedsteknologier, der øger sikkerheden.

Målet er, at reducere risikoen for at blive involveret i en trafikulykke og øge den generelle sikkerhed for alle trafikanter.

Læs mere om Toyota Safety Sense Her »

Toyota banker bankerne på billån - det kan betale sig

Toyota banker bankerne i test af billån, som magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge laver årligt. Det betyder, at du får Danmarks billigste billån, når du vælger bilfinansiering hos Toyota.

Toyota Finansiering hjælper dig med billån, privatleasing og forsikring. Vælg mellem almindeligt billån eller billån uden pant med 0 kr., 10% eller 20% i udbetaling. Du har også mulighed for privatleasing.

Toyota Finans hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning. Du kan også designe din egen Toyota og finde dit billån i vores online beregner.

Vi samler på tilfredse kunde - og der er mange!

Toyota-bilejere er de mest tilfredse, når det gælder kundeoplevelsen i salgslokalet og på værkstedet.

Danske bilejere har svaret på spørgsmål om deres tilfredshed med over 20 forskellige bilmærker i den største tilfredshedsundersøgelse i bilbranchen i Danmark, nemlig FDM og Loyalty Groups AutoIndex.

Her placerer Toyota sig som det bilmærke i Danmark, der har de mest tilfredse kunder både hos forhandlerne og på værkstederne.

Dermed kan Toyota kalde sig Danmarks bedste på kundeservice.

Du kan være sikker på, at kvaliteten er i orden

De årlige TÜV-rapporter viser, at Toyotas ry for høj kvalitet ikke er nogen tilfældighed. Toyota udmærkede sig igen i 2015 som det mest dominerende bilmærke på listen over biler med færrest fejl ifølge den tyske TÜV-rapport. Når du vælger Toyota, vælger du derfor kvalitet. Den første TÜV-rapport blev offentliggjort for fyrre år siden og har siden udviklet sig til en vigtig forbrugerguide til vurdering af kvaliteten i de forskellige bilmodeller på markedet.

Og som en ekstra tryghed følger der 1 års Toyota Vejhjælp med i købet af din Toyota. Det er en vejhjælpsordning, som dækker i mere end 40 europæiske lande.

Toyota Service hjælper dig med at vedligeholde din bil

Som Toyota-kunde har du mulighed for at tegne en Serviceaftale. Den forvandler alle service- og værkstedsregninger til en overkommelig og fast, månedlig ydelse.

Når din bil kommer til service på et af vores autoriserede Toyota-værksteder kan du være sikker på, at den er i de bedste hænder. Vi ved nemlig, hvad din Toyota har brug for og arbejder kun med de originale udstyrsdele.

Serviceaftalen dækker desuden alt fra rutinemæssige serviceeftersyn til uforudsete reparationer på bilen. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser og unødig belastning af økonomien.

Toyota er førende indenfor hybrid og har vision om en mere bæredygtig produktion

Som førende bilproducent har vi også et stort ansvar over for vores fælles miljø. Det langsigtede mål er at udvikle og producere NulCO2-udslipskøretøjer, og allerede nu er vi kommet langt med vores vision som vi kalder bæredygtig mobilitet. Det betyder, at den enkelte bils miljøpåvirkning måles henover hele dens livscyklus. Når du køber Toyota kan du derfor være sikker på, at vi arbejder for miljøet og en sundere planet generelt.

Toyota Hybrid-ejere er vores allermest tilfredse kunder. Uanset om du vil genfinde din køreglæde, mindske dine kørselsomkostninger eller blot ønsker gode oplevelser med lav miljøpåvirkning, er Toyota Hybrid et godt valg.

Toyota er nummer et på hybrid-markedet i og solgte i Danmark over 8.000 hybridbiler i 2017, hvilket er en stigning på knap 20% i forhold til året før. På verdensplan har Toyota solgt over 11 millioner hybridbiler.

Har du sagt Toyota har du også sagt hybrid - så kig efter hybridmærket, når du køber bil.

Toyota arbejder på nye koncepter til gavn for dig og fremtiden

Toyota har i over flere år været blandt de virksomheder i verden, som bruger flest penge på forskning og udvikling. Og det er der en grund til! Toyotas fokus på innovation har blandt andet ført til verdens første hybridbil, Toyota Prius, der kører på en kombination af el og benzin. Og det er vigtigt for os at kunne producere biler, som er bedre for miljøet og, som er til gavn for dig, dine børn og kloden som helhed i fremtiden.

Toyota Mirai markerede derfor i 2014 et nyt kapitel i bilhistorien. Bilen bruger brint, som bliver en vigtig energikilde i fremtiden, til at producere strøm til bilens elmotor. Med salgsstarten af Toyota Mirai i Japan i 2014 tog bilbranchen et nyt og markant skridt på vejen mod et samfund udelukkende med bæredygtig mobilitet. Toyota har valgt Danmark som et af tre lande i Europa til introduktionen af brintbilen Toyota Mirai - og gennem innovation forventer Toyota at kunne bidrage med endnu flere bæredygtige bilmodeller i fremtiden.

"Always be studious and creative, and strive to stay ahead of the times."
Toyotas fem grundlæggende principper, 1935