1. Vind med Toyota
 2. Ja Quiz

Toyotas JA-quiz

KONKURRENCEN ER SLUT

Vind en bZ4X

Se de fede præmier her.
Tillykke til alle de heldige vindere.

 • Toyota bZ4X Active

  1 x bZ4X til en værdi af 399.990 kr.

  100 % eldrevet SUV med terrængående design og proppet med teknologi, der gør din køreoplevelse optimal. Det er Toyotas første elbil, som lagde hårdt ud med at blive nomineret til årets bil i både Europa og Danmark 2023.

  Den heldige vinder er: Mette A, 2750

 • Danske Badehoteller

  1 x gavekort til en værdi af 10.000 kr.

  Vælg selv hvilket dansk badehotel, du har lyst til at besøge. Fra Nordjylland til Lolland – Vestjylland til Bornholm. Der er noget for enhver smag, og med sommeren for døren er det bare at komme afsted og nyde det danske land.

  Vinder: Rene V, 8930 

 • Henne Kirkeby Kro

  1 x gavekort til en værdi af 10.000 kr.

  Nyd en weekend med middag og morgenmad i de skønne omgivelser på Kirke Henneby Kro. Kroen tilbyder en oplevelse for alle sanser. En oplevelse, der får skuldrene til at sænke sig og åndedrættet helt derned, hvor det gør gavn. 

  Vinder: Steen A, 2750

 • Rejsegavekort

  1 x gavekort til en værdi af 10.000 kr.

  Når sommeren er ved at gå på hæld, er det dejligt at vide, at der ligger en rejse klar og venter. Med gavekortet til escapeaway bestemmer du selv hvor og hvornår, du vil afsted. Verden venter, og der er masser at vælge imellem.

  VInder: Hans Peter T, 4600

 • Løgismose ”Den overdådige kurv”

  3 x gavekurve til en værdi á 2.759 kr.

  Gavekurven med alt, hvad hjertet kan begære. Hvis du er med på at svare på lidt spørgsmål om dig selv undervejs i quizzen, er du samtidig med i lodtrækningen om 3 gavekort til Løgismose.

  Vinder: Tommy L, 3400

 • Samarbejde med Q8

  Croissanter, kanelsnurrer og sandwiches.

  Vi har lavet et samarbejde med Q8 som betyder, at du løbende får tilsendt skrabelodder, så du kan skrabe dig til lækkert bagværk, du kan hente på din lokale Q8 Servicestation.

  Løbende vindere

Få nyheder fra Toyota

Skriv dig op, og modtag nyheder fra Toyota i din mailboks.
Tilmeld dig her