JPN TAXI
Bekvemmeligehed i et traditionelt design.
JPN Taxi er en ny taxaflåde i Japan, der er designet til en bred vifte af passagerer - fra børn til ældre og endda dem i kørestole. Køretøjet skal erstatte de nuværende taxaer i Japan er kendt for med et opdateret look og moderne funktioner. Taxaerne er malet i den traditionelle farve koiai (indigo) og ser traditionelle ud, men tilbyder moderne bekvemmeligheder.
Motor
El hybrid
Brændstofforbrug
19,4 km/l
Bred, glidende bagdør
Motordrevet
FORSKNING OG UDVIKLING
Kodenavn: Team Rickshaw.
Teamet af ingeniører hos Toyota, også kaldet Team Rickshaw, implementerede genchi genbutsu ; som betyder at \"gå til kilden for at få fakta.\" De iagttog taxaselskaber, velfærdsfaciliteter og eksperter over hele Japan. De gennemførte feltundersøgelser om taxabrug i større byer ved turistattraktioner, katastrofepåvirkede steder og hospitaler. De kørte endda sammen med taxachauffører for at føle deres oplevelser fra første hånd - alt sammen i et forsøg på at udvikle en bedre taxa.
Et universelt design til en stor befolkningsgruppe
TILGÆNGELIGHED
Et universelt design
Med en bred vifte af typer af passagerer i tankerne, blev JPN Taxi designet funktionelt og let tilgængelig. Det har en rampe til kørestole og masser af passagerplads. Denne type design er afgørende for en fremtid mod udvidet og avanceret mobilitet. Og taxaen præsenteres ved de kommende Olympiske og Paralympiske Lege, Tokyo 2020.