1. Om Toyota
  2. Mere om Toyota
  3. Toyota i Danmark
  4. Karriere i Toyota
  5. Ledige stillinger
  6. Studentermedhjælper til Toyota Danmark – Marketing

Studentermedhjælper

Marketing - Toyota Danmark

Kunne du tænke dig at starte din karriere hos et af verdens førende brands?

Vil du i dit næste job arbejde med digital markedsføring, booste hjemmesider og optimere SEO? Er du en udadvendt teamplayer, nysgerrig og klar til at lære nye ting? Så har vi den perfekte mulighed til dig som studentermedhjælper i Toyota Danmarks marketingteam i Søborg.

Som studentermedhjælper hos Toyota Danmark bliver du en del af et mindre studenternetværk, hvor trivsel er i højsædet. Der arrangeres løbende aktiviteter for de studerende, hvor du har mulighed for at opbygge både personlige og professionelle relationer.

Jobbet

Som studentermedhjælper i marketing vil du blive en del af et team på otte personer, hvor du får lov til at arbejde sammen med dygtige kollegaer. Teamet er ansvarlige for al markedsføring af Toyota, og du vil bidrage til mange aspekter af dette. Alt lige fra opdatering af indhold på vores hjemmeside til implementering af nye funktioner og samarbejde om SEO-optimering med vores digitale marketingeksperter og mediebureau.

Opgaverne er blandt andet

  • Opdatering af indhold på toyota.dk samt specifikt indhold på Toyota-forhandlersider.
  • Implementering af nye funktioner på toyota.dk, der stilles til rådighed fra hovedkontoret i Bruxelles.
  • SEO-optimering i samarbejde med Toyotas Digitale Marketing Specialist og mediebureau.
  • Ad hoc-opgaver, der løses i samarbejde med kolleger fra marketingafdelingen.


Din profil

Vi leder efter en person, der matcher vores dynamiske og energiske team. Du skal være udadvendt, en teamplayer, altid klar til nye udfordringer og god til at kommunikere. Du trives med struktur og ansvar, og er i stand til at arbejde med teknologiske systemer. Vigtigst af alt, er du åben for at lære nye ting.

Vi forestiller os, at du er midt i din marketinguddannelse og er klar til at være hos Toyota i mindst to år. Du skal have lysten til at lære og blive udfordret samt have en teknisk forståelse og styr på basis HTML.

Ansøgning og startdato

Stillingen er på 15-20 timer om ugen. Hos os er vores studerendes studie det vigtigste, så vi evaluerer og planlægger arbejdet i forhold til eksamensperioder og lignende.

Vi forventer, at du kan starte senest den 1. september 2023.

Hvis du er klar til at blive en del af vores team, så send os din motiverede ansøgning og CV allerede i dag!

Hvis du har spørgsmål, kan du altid ringe til vores Digital Marketing Manager, Alex Backer, på telefon 4485 0400.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Studentermedhjælper til Marketing

Læs stillingen og ansøg direkte.
Opens in new window Søg stillingen her

Om Toyota Danmark

Toyota er en global virksomhed med fokus på at skabe bæredygtig mobilitet og en bedre fremtid for alle. Vi mener, at det er vigtigt at tage ansvar for vores planet og arbejde for at reducere vores påvirkning på miljøet. Vi tror på at gøre verden til et bedre sted gennem innovation, bæredygtighed og kvalitet. Det er det, der driver os hver dag.

Vores værdier er grundlaget for alt, hvad vi gør, og er baseret på to grundlæggende principper: respekt for mennesker og kontinuerlig forbedring. Disse principper afspejles i vores måde at arbejde på og vores tilgang til innovation og udvikling.

Vi tror på, at forskellighed er en styrke, og vi arbejder aktivt på at fremme et arbejdsmiljø, hvor alle medarbejdere kan trives og bidrage til vores succes, og hvor alle kan føle sig velkomne og respekteret. Vi mener, at det er vores ansvar at skabe en arbejdsplads, hvor alle trives og kan udvikle sig, uanset deres baggrund, køn, seksuelle orientering, race eller religion.

Så hvis du leder efter en virksomhed, der er drevet af innovation, kvalitet og bæredygtighed, og hvor du vil blive værdsat for din mangfoldighed og unikke perspektiv, så er Toyota det rette sted for dig!