1. Om Toyota
  2. Mere om Toyota
  3. Toyota i Danmark
  4. Karriere i Toyota
  5. Ledige stillinger
  6. Studentermedhjælper til Value Chain

Studentermedhjælper

Value Chain - Toyota Danmark

Er du studerende, og søger du praktisk erfaring i en international virksomhed? Vi har jobbet til dig!

Som studentermedhjælper i afdelingen Value Chain vil du komme i berøring med en bred palette af arbejdsopgaver, som vil udfordre og udvikle dig fagligt og personligt. Du vil være en del af et lille team, som har en stor impact.

Afdelingen er ansvarlig for alle services, der er knyttet til ejerskabet af en bil, herunder bl.a. marketing af reservedele og tilbehør, servicestrategi, prissætning, logistikplanlægning samt hot-line support til vores landsdækkende netværk af autoriserede Toyota-værksteder.

Dine opgaver dækker blandt andet over markeds- og konkurrentanalyser, marketing i både print og sociale medier, hjemmesiden Toyota.dk, databearbejdning, checkprocedurer og diverse ad hoc-opgaver.

Du vil også have en del kontakt til værkstederne både telefonisk og via e-mail og vil have et tæt samarbejde med vores produktspecialister og produktchef.

Stillingen udgør 15-20 timer pr. uge, og du må gerne kunne starte hurtigst mulig.

Jobbet som studentermedhjælper i Toyota Danmark

Vi har ca. 10 studentermedhjælpere, der er fordelt over alle afdelinger på vores hovedkontor i Søborg. I Toyota Danmark bestræber vi os på at skabe de bedste rammer for at kunne kombinere studier og et meningsfuldt arbejde. Det betyder i praksis, at vi er fleksible med, hvornår du kan arbejde og tager højde for, at der er perioder med ekstra studier og eksamener.

Vi har sociale arrangementer, hvor vi en samler til fx fredagsbar, sommerfest, grill eller en dag i skoven.

Som studentermedhjælper har du de samme vilkår som vores fastansatte og får, udover din timeløn, en attraktiv pensionspakke inkl. sundhedssikring.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du læser en relevant uddannelse på akademi- eller bachelorniveau for eksempel indenfor økonomi, men præcis hvad du læser, er ikke så afgørende. Det vigtigste er, at du har en ”can do-attitude”, er nysgerrig og byder ind med dit gode humør og engagement. Har du interesse for biler og bilbranchen, er det et ekstra plus.

Du mestrer de basale funktioner i Excel, har god talforståelse og er skarp til engelsk i både skrift og tale. Det er også vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt med dine opgaver og er proaktiv. Derudover skal du have styr på detaljerne, og det er vigtigt for dig, at dit arbejde er af høj kvalitet.

Skal du være vores nye studemedhjælper?

Tænker du, at dette studiejob er lige noget for dig, så send straks din motiverede ansøgning og dit CV!

Vi afholder samtaler i august og ansætter, når vi har fundet den rigtige til jobbet.

Studentermedhjælper til Value Chain

Læs stillingen og ansøg direkte.
Opens in new window Søg stillingen her

Om Toyota Danmark

Toyota er et af verdens største bilbrands med en klar vision om at gøre flest mulige mennesker mobile, med mindst muligt aftryk på vores klode. Vi er en dynamisk og værdibaseret virksomhed med en ambitiøs vækststrategi og en unik servicekultur. Vi har haft stor succes i mange år, og Toyota er således et af de mærker, der kører flest biler af på vejene i Danmark. Samtidig kan vi bryste os af, at Toyota-bilejere er de mest tilfredse, når det gælder kundeoplevelsen i salgslokalet og på værkstedet.

Hos Toyota Danmark A/S vil du blive en del af et passioneret og succesfuldt team af dygtige kollegaer på vores hovedkontor i Søborg. Vi ønsker at opbygge den bedste og mest inkluderende arbejdsplads for vores medarbejdere, hvor alle uanset alder, køn, seksuel orientering, kultur, race, etnicitet eller handicap, kan føle sig trygge ved at være sig selv, blive respekteret og værdsat og være i stand til at forløse sit fulde potentiale.