1. Om Toyota
 2. Mere om Toyota
 3. Toyota i Danmark
 4. Karriere i Toyota
 5. Ledige stillinger
 6. Studentermedhjælper til PR og kommunikation

Kommunikativ stærk studentermedhjælper

PR og kommunikation - Toyota Danmark

Er du sprogligt og grammatisk stærk, og elsker du at vinkle og skrive den gode historie? Er du kreativ og idérig, og interesserer du dig generelt for kommunikation?

Så er du måske Toyota Danmarks nye studentermedhjælper i presse- og kommunikationsafdelingen.  

Vi er en lille afdeling med meget stor impact – og vi har alle de gode opgaver! Vi er ansvarlige for den eksterne kommunikation til medier og andre interessenter og den interne kommunikation til alle i Toyota-organisationen i Danmark.  

Jobbet

Nogle af dine opgaver vil være følgende:  

 • Skrive artikler og pressemeddelelser til danske medier, toyota.dk og nyhedsbreve
 • Forfatte tekster på baggrund af lettere oversættelse af engelske tekster
 • Holde intranettet opdateret
 • Godkendelse og kvalitetssikring af diverse indhold til sociale platforme
 • Praktisk håndtering af events og arrangementer
 • Udarbejde medieanalyser
 • Ad hoc administrative og praktiske opgaver

Det er en stor fordel, hvis du ...

 • Har et levende og fejlfrit sprog og går op i, hvor kommaet er placeret
 • Har sans for detaljen
 • Kan arbejde selvstændigt og er proaktiv
 • Trives med ansvar og deadlines
 • Har kørekort


Stillingen udgør minimum 10 timer ugentligt, og vi ønsker tiltrædelse snarest muligt.  

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du læser en relevant sproglig, kommunikativ eller journalistisk uddannelse, og at du kan se dig selv i jobbet i minimum 2 år.

Som person er du omgængelig med et godt humør. Vi har det sjovt, derfor er din humor velkommen, og så interesserer du dig lidt for biler.  

Vi tilbyder

Toyota Danmark har mange studentermedhjælpere, og vi sætter stor ære i at udvikle unge talenter. Du bliver en del af et af verdens førende brands, som du får meget indsigt i. Du får god erhvervserfaring inden for marketing og kommunikationsarbejde.

Toyota har store ambitioner for den grønne omstilling. Vi er stolte over, at vi har mange implementerede tiltag, og der kommer mange flere!

Stillingen udgør 15-20 timer ugentligt, og vi ønsker tiltrædelse snarest muligt.  

Kontakt

Tænker du, at dette studiejob er lige noget for dig, så send straks din motiverede ansøgning og CV via nedenstående link "Søg jobbet online".

Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Pernilla Martinsson, People & Culture Manager, på telefon 20 71 96 76.  

Kommunikativ stærk studentermedhjælper til PR og kommunikation

Læs stillingen og ansøg direkte.
Opens in new window Søg stillingen her

 

Toyota er et af verdens største bilbrands med en klar vision om at gøre flest mulige mennesker mobile, med mindst muligt aftryk på vores klode. Vi er en dynamisk og værdibaseret virksomhed med en ambitiøs vækststrategi og en unik servicekultur.

Vi har haft stor succes i mange år, og Toyota er således et af de mærker, der kører flest biler af på vejene i Danmark. Samtidig kan vi bryste os af, at Toyota-bilejere er de mest tilfredse, når det gælder kundeoplevelsen i salgslokalet og på værkstedet.

Hos Toyota Danmark A/S vil du blive del af et passioneret og succesfuldt team af dygtige kollegaer på vores hovedkontor i Søborg. Vi ønsker at opbygge den bedste og mest inkluderende arbejdsplads for vores medarbejdere, hvor alle, uanset alder, køn, seksuel orientering, kultur, race, etnicitet eller handicap, kan føle sig trygge ved at være sig selv, bliver respekterede, engagerede, værdsatte og i stand til at forløse deres potentiale.