1. Om Toyota
 2. Mere om Toyota
 3. Toyota i Danmark
 4. Karriere i Toyota
 5. Ledige stillinger
 6. Service Product Specialist

Service Product Specialist

Value Chain Toyota Danmark

Til Toyota Danmark er vi på udkig efter en Service Product Specialist, som kan fange essensen af fremtidens bilmarked og som vil være med til at udvikle og implementere fremtidens tryghedsprogrammer. 

Med lanceringen af 10 års serviceaktiveret garanti har Toyota taget det første skridt mod fremtiden, og der er mange flere idéer på tegnebrættet. Kom og vær med i front når fremtidens værdikædemodel bliver skabt! 

Stillingen

Vi søger en frontløber til en nyoprettet stilling som Service Product Specialist, som kan nytænke servicekontrakter på både nye og brugte biler. 

Din primære opgave som Service Product Specialist vil være at udvikle og drive fremtidens tryghedstilbud. Du bidrager til fortsat at sikre høj kundeloyalitet og en transparent indtjeningsmodel for både importør- og forhandlernetværket. 

Du vil indgå i et tæt samarbejde med mange forskellige interessenter såsom marketingafdelingen, det resterende Value Chain team, Toyotas forhandlernetværk samt det europæiske hovedkontor; Toyota Europe i Bruxelles. 

Da der er tale om et nyt forretningsområde, vil du i høj grad selv kunne påvirke dit arbejdsområde, så længe dine resultater taler for sig selv.  

Primære ansvarsområder

 • Udvikling af forretningsmodellen for Toyota Danmarks servicekontrakter i samarbejde med din leder
 • Kvalitetsansvar for servicekontraktporteføljen 
 • Løbende dagligdags drift og administration af servicekontraktporteføljen
 • Administration af Toyotas eksisterende garantiprogrammer til bl.a. el- og hybridbiler
 • Økonomi og strategi for online marketing i tæt samarbejde med marketingsafdelingen 
 • Kvalitetssikring og uddannelse af sælgere i tæt samarbejde med Toyotas træningspartnere
 • Løbende integrering af nye produkter og business-cases for dit forretningsområde

Vores forventninger til dine kvalifikationer og know-how

 • Du har et særdeles godt kendskab til branchen og besidder en bred eftermarkedserfaring
 • Du har et indgående kendskab til servicekontrakter baseret på kørselsmønstre og udskiftningsintervaller af sliddele
 • Du besidder stærke færdigheder i Excel
 • Du evner at samarbejde med andre forretningsfunktioner på dansk og engelsk (mundtligt og skriftligt)
 • Kendskab til processer i Dracar+ er en fordel, men ikke et krav

Som person evner du at tænke uden for den traditionelle ramme og se tingene i et nyt perspektiv. Du formår at skabe overblik og håndtere flere komplekse opgaver ad gangen, og samtidig er du struktureret, systematisk og god til at sætte fokus på det vigtigste. Du trives med netværk og skaber let samarbejde på tværs af en organisation, og du tør træde ud af komfortzonen og udfordre gårsdagens forretningsmodeller samt flytte målstregen. 

Du tilbydes et spændende job, hvor du bliver en del af et erfarent team, der har stor indsigt i den bagvedliggende drift, og som vil bidrage til din analyse af markedet. I Toyotas flotte lokaler i Søborg er der højt til loft og et godt socialt sammenhold. 

Toyota tilbyder en attraktiv lønramme med pension samt en række personalegoder og fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejde. 

Kontakt

Toyota Danmark A/S samarbejder med Kompetent i forbindelse med denne rekruttering.

Louise Koldborg
Telefon: 2060 2350
Mail: lk@kompetent.as

Kompetent er en værdiskabende analyse- og rekrutteringsvirksomhed, der arbejder med kompetencerådgivning i hele Danmark. Vi anvender den nyeste teknologi for at sætte turbo på rekrutteringsprocessen.

Med vores unikke og agile servicemodel kan vi, i et hidtil uset tempo, hjælpe organisationer gennem ethvert stadie af alle vækst- og forandringsprocesser. Vores løsninger kan tilpasses alle budgetniveauer.

På www.kompetent.as finder du mere information om Kompetent.

Service Product Specialist, Value Chain - Toyota Danmark

Læs stillingen og ansøg direkte via Kompetent.
Opens in new window Søg stillingen her

Toyota Danmark A/S

Toyota har været i Danmark siden 1963 og har gennem årene haft stor succes, og fremstår i dag som det bilmærke med de mest tilfredse og loyale kunder.
 
Denne position vil Toyota gøre alt for at fastholde, og udover en Toyota-organisation i Danmark som hele tiden forsøger at gøre tingene lidt bedre for kunderne, så er det planen at de kommende års nye spændende modeller designet til det europæiske marked vil gøre, at Toyota i årene fremover vil udbygge sin position på det danske marked.