1. Om Toyota
 2. Mere om Toyota
 3. Toyota i Danmark
 4. Karriere i Toyota
 5. Ledige stillinger
 6. Retailer Performance Consultant

Retailer Performance Consultant

Toyota Danmark, Søborg

Kom med på vores spændende rejse ind i fremtiden! Vær med til at skabe ”Happiness for All” og arbejde med ”The Best Retailer in Town”!

Vil du være med til at sætte retning for fremtidens Toyota Danmark, og motiveres du af en ansvarsfuld hverdag, hvor sparring og dialog er hovedelementerne? Er du tillidsskabende, har teamwork højt på agendaen og er hands-on, når det kommer til performance monitorering? Er du samtidig verdensmester i at strukturere og systematisere? Så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning!

Central rolle & bred berøringsflade

Toyota er i gang med en større transformationsproces. Bilindustrien ændrer sig drastisk, og vi arbejder med mange kulturelle og forretningsmæssige projekter for at møde fremtiden. Toyota Danmarks vigtigste partnere er vores forhandlere, og som Retailer Performance Consultant bliver din rolle at hjælpe forhandlerne til at forblive byens bedste – også kaldet ”Best Retailer in Town” – ved bl.a. at have en aktiv rolle i at sikre ”top of class”-kundetilfredshed og forhandlernes performance.

At skabe værdi er at udfordre nuværende work flows og se efter mulige forbedringstiltag – det er det, vi kalder for ”KAIZEN”. Gennem løbende proaktiv og konstruktiv dialog med dine forhandlere følger du op på de satte mål og giver gode indspark til forbedringer.

Sparring, ansvar og hands-on opgaver

Du bliver en del af vores stærke Performance Consultant team på fire kollegaer. Du vil udføre dit arbejde ”ude i marken”, fra dit hjemmekontor og fra vores kontor i Søborg. Du får stor omgang med de forskellige afdelinger i Toyota Danmark og ikke mindst med dine forhandlere.

Dine ansvarsområder er

 • Fungere som professionel sparringspartner for vores forhandlere
 • Støtte og hjælpe forhandlerne til at udvikle deres forretning og organisation
 • Aftale og skabe ”buy-in” på de årlige mål og understøtte forhandlerne i at skabe succes
 • Målopfølgning og analyse af forbedringsmuligheder
 • Identificere uudnyttet potentiale, sikre ”best practice”
 • Støtte lokale implementeringer af markedsføringsaktiviteter
 • Sikre at processer, salgs- og leveringsbetingelser overholdes for at understøtte effektiv drift
 • Dokumentere og visualisere planer, aftaler og fremskridt for at sikre en stærk styringsproces.
   

Tænker du, det er et perfekt match?

Bliver du motiveret af ovenstående, og får du lyst til at komme med på vores rejse? Din indgang til stillingen kan være mange. Du har gerne erfaring med f.eks. rådgivning, salg af forskellige bilmærker eller konsulent. Du kan også være nyuddannet med relevant baggrund med en stærk interesse for biler. Det vigtigste er, at du har drive og viljen til at arbejde med mennesker, biler, data og beregninger – og har lysten til at lære nyt.

Som person er du beslutningsdygtig og udviser handlekraft, således at der eksekveres på arbejdsopgaver og deadlines indfries. Du er en teamplayer, sparrer med dine kolleger og ser det som naturligt for at opnå succes. Du trives med at være den værdsatte sparringpartner og at være tæt på forretningen, og du behersker engelsk.

Vi tilbyder

En udfordrende og spændende stilling i en international koncern, hvor ambitionerne er store. Vi er i gang med en større transformation, herunder udrulning af Toyota Values med udgangspunkt i Curiosity, Collaboration, Coaching, Creativity og Courage.

Til stillingen følger en konkurrencedygtig pakke, herunder firmabilsordning og bl.a. også lukrative bil-leasing programmer. Derudover superb kantineordning, flot kontorlandskab i Søborg, stor vægt på diverse events og muligheder for videreuddannelse/kompetence udvikling.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte General Manager, Bo Nørgaard, på tlf.: 44 85 03 73. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Retailer Performance Consultant - Toyota Danmark

Læs stillingen og ansøg direkte.
Opens in new window Søg stillingen her

Om Toyota Danmark

Toyota er et af verdens største bilbrands med en klar vision om at gøre flest mulige mennesker mobile med mindst muligt aftryk på vores klode. Vi er en dynamisk og værdibaseret virksomhed med en ambitiøs vækststrategi og en unik servicekultur. Vi har haft stor succes i mange år, og Toyota er således et af de mærker, der kører flest biler af på vejene i Danmark. Samtidig kan vi bryste os af, at Toyota-bilejere er de mest tilfredse, når det gælder kundeoplevelsen i salgslokalet og på værkstedet.

Hos Toyota Danmark A/S vil du blive del af et passioneret og succesfuldt team af dygtige kollegaer på vores hovedkontor i Søborg. Vi ønsker at opbygge den bedste og mest inkluderende arbejdsplads for vores medarbejdere, hvor alle, uanset alder, køn, seksuel orientering, kultur, race, etnicitet eller handicap kan føle sig trygge ved at være sig selv, bliver respekterede, engagerede, værdsatte og i stand til at forløse deres potentiale.