1. Om Toyota
 2. Mere om Toyota
 3. Toyota i Danmark
 4. Karriere i Toyota
 5. Ledige stillinger
 6. Pricing Administration Specialist

Pricing Administration Specialist

Toyota Danmark i Søborg

Har du branche-erfaring, tæft for tal og et strategisk mindset? Motiveres du af en ansvarsfuld hverdag, hvor du er med til at præge opgaverne? Så skal du måske være vores nye kollega!

I Offer Deploy er vi verdensmestre i produkter og priser. Vi laver lanceringer af nye bilmodeller og tilbehør, og vi laver også strategier for prisfastsættelser. Du skal være med til at sikre, at detaljerne er på plads, at regnestykket passer, at vores systemer er opdaterede og at ”hele verden” bliver informeret.

Vigtig rolle med stor betydning

Du bliver en del af vores stærke team i Offer Deploy. Teamet planlægger lanceringer af nye produkter såvel personbiler og varebiler som tilbehør. Herudover sikrer afdelingen også forudsætningerne for introduktion af nye produkter såsom godkendelser, prisanmeldelser og opsætning i forskellige pris- og ordresystemer.

Som Pricing Administration Specialist får du en absolut nøgleposition i teamet. Rollen er ansvarlig for al prisadministration med fokus på at vedligeholde og opdatere vores prissystemer. Du er også ansvarlig for koordinering og kommunikation til de forskellige afdelinger, f.eks. Marketing, Sales og Financial Services. Rollen omfatter også ansvaret for det samlede overblik over det nuværende bilmodelprogram, herunder afstemning af alle beregninger af nye biler.

Kombinationen af det store overblik og sansen for de små detaljer

Rollen spænder over mange opgaver, som kan kategoriseres i tre hovedområder:

Beregninger, system/processer og kommunikation.

Med din store flair for tal skal du kalkulere prisen på nye produkter, beregne afgifts- og skatteændringer og støtte teamet i konsolidering ved månedsluk. Du monitorer løbende udviklingen i afgiftssystemet, forstår konsekvensen og laver beregningerne.

Du er ansvarlig for alle opdateringer i prissystemerne og sikrer, at alle data er korrekte. Desuden arbejder du proaktivt med forbedringer af workflows og processer.

Kommunikativt skal du samarbejde på tværs af mange stakeholders. Du formår derfor at tilpasse din dialog og gøre komplicerede budskaber forståelige, både i tale og på skrift.

Har du lyst til at komme med på Toyota-holdet?

Du og rollen er er perfekt match når du

 • har en relevant baggrund fra lignende job og gerne erfaring fra bilbranchen
 • har et godt kendskab til det danske afgiftssystem
 • har stærke analytiske færdigheder i Excel
 • har drive og viljen til at arbejde med mennesker, data og beregninger – og du har lysten til at lære nyt
 • er løsningsorienteret og kommer med konkrete forslag til forbedrede arbejdsgange og tiltag
 • kan skabe overblik og håndtere flere komplekse opgaver ad gangen
 • har stor generel systemforståelse
 • evner at tænke udenfor den traditionelle ramme og se tingene i et nyt perspektiv
 • taler og skriver engelsk på et godt niveau

Som person er du udadvendt, initiativrig, fleksibel og trives med at være den værdsatte sparringpartner. Du ser muligheder og har et positiv mindset og sammen med teamet, når I altid jeres opgaver.

Kom og arbejd sammen med os i Toyota Danmark!

I vores virksomhed er ambitionerne høje og viljen stor. Vi er gang med en større transformation herunder udrulning af Toyota Values med udgangspunkt i Curiosity, Collaboration, Coaching, Creativity og Courage. Vi hører til i vores flotte lokaler i Søborg, og du har også mulighed for at arbejde hjemmefra nogle dage per uge.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til Niels-Jørgen Toft Jensen, General manager på niels-joergen.toft.jensen@toyota.dk

Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at læse din motiverede ansøgning samt CV.

Pricing Administration Specialist

Læs stillingen og ansøg direkte.
Opens in new window Søg stillingen her

Om Toyota Danmark

Toyota er et af verdens største bilbrands med en klar vision om at gøre flest mulige mennesker mobile, med mindst muligt aftryk på vores klode. Vi er en dynamisk og værdibaseret virksomhed med en ambitiøs vækststrategi og en unik servicekultur. Vi har haft stor succes i mange år, og Toyota er således et af de mærker, der kører flest biler af på vejene i Danmark. Samtidig kan vi bryste os af, at Toyota-bilejere er de mest tilfredse, når det gælder kundeoplevelsen i salgslokalet og på værkstedet.

Hos Toyota Danmark A/S vil du blive del af et passioneret og succesfuldt team af dygtige kollegaer på vores hovedkontor i Søborg. Vi ønsker at opbygge den bedste og mest inkluderende arbejdsplads for vores medarbejdere, hvor alle, uanset alder, køn, seksuel orientering, kultur, race, etnicitet eller handicap, kan føle sig trygge ved at være sig selv, bliver respekterede, engagerede, værdsatte og i stand til at forløse deres potentiale.