1. Om Toyota
 2. Mere om Toyota
 3. Toyota i Danmark
 4. Karriere i Toyota
 5. Ledige stillinger
 6. Business Development Senior Specialist, KINTO

KINTO søger Business Development Senior Specialist

KINTO - Toyota Danmark

Nysgerrig forretningsudvikler med en ”data-nørd” i maven

KINTO er en del af Toyota-organisationen og er det nyeste skud på stammen i forhold til at udvikle bilbranchen hen imod mobilitet for alle.

Motiveres du af en hverdag fuld af innovation? Når mange idéer fødes, og du er én af de vigtigste brikker til at få idéerne til at leve ude i samfundet? Er du en stærk selvstarter, men også afslutteren, som kan drive et projekt fra tanke, gennem mange stakeholders og helt ud til brugeren? Er du samtidig en analyserende person, som elsker at nørkle med data, og som derigennem kan se (og opsøge) nye muligheder?

Ja, så er det dig, vi skal bruge til KINTO!
 

Din rolle og opgaver

Jobbet omfatter en lang række spændende opgaver og ansvarsområder, herunder projektledelse, budgettering og forretningsudvikling. KINTO er under rivende udvikling, og vi udvikler løbende vores tilbud til kunderne. Derfor vil dine opgaver måske ændre sig over tid, men lige nu vil dit primære fokusområde være udvikling af delebiler, abonnementsløsninger og andre mobilitetsprodukter.

Et centralt element for rollen bliver dét at have overblik over og forståelse for hele KINTO-forretningen i Danmark, og du skal administrere, implementere og udvikle alle dele af KINTO. Du bliver den tværfaglige forbindelse mellem KINTO og centrale stakeholders som f.eks. Toyota Danmark & Europe, KINTO Nordic. Du får desuden ansvaret for at forretningsudvikle, lave og implementere strategier for vores nye produkter. Du skal understøtte vores ambition om den højst mulige kundetilfredshed, blandt andet gennem at udvikle loyalitetsprogrammer.

Med din tekniske snilde forstår du de forskellige tekniske berøringspunkter, og du sikrer, at alle IT-platforme er forbundet og opdateret. KINTO arbejder løbende med AI og robotic-løsninger, og du skal bidrage til, at vi altid er frontløber på tekniske løsninger.

Konkret vil nogle af dine opgaver være:

 • Håndtering af nye mobilitetsløsninger i Danmark
 • Dataanalyse med formålet at optimere den nuværende forretning
 • Udvikle og igangsætte relevante processer og procedurer
 • Udvikling af nye forretningsmodeller
 • Tilpasning til GDPR og lokale lovbestemmelser
 • Implementere KINTO mod forhandlernetværk
 • Ansvarlig for budgetopfølgning
 • KPI-opfølgning og optimering baseret på online data
 • Udvikle nye retninger og implementere nye ideer
   

Om dig

For at blive en succes i jobbet har du en god portion erfaring med at bygge nye forretningsområder. Har du arbejdet med delebiler og/eller delecykler, er det en kæmpe fordel! Din ledestjerne er kunden, som altid er i dit fokus!

I dit job får du en bred kontaktflade, både i og udenfor virksomheden. Du har derfor en smittende og energisk personlighed, som kan ”sælge budskabet” og aktivere alle interessenter. Med en udpræget nysgerrighed opsnuser du muligheder og ser potentiale i de fleste idéer.

Det er vigtigt, at du som person trives med at arbejde i en hurtigt skiftende forretning, og du har nemt ved at omstille dig og arbejde ”udenfor rammerne”. Du elsker at arbejde selvstændigt og er ekspert i at skabe struktur og at planlægge, og du trives med at arbejde med lige dele administrative og strategiske opgaver.

Vores koncernsprog er engelsk, som du mestrer i både tale og skrift.

Vi tilbyder

En udfordrende og spændende stilling i en international koncern, hvor ambitionerne er store.

KINTO bor sammen med Toyota Danmark i flotte lokaler i Søborg. Her er der højt til loftet, og kollegaerne er både kompetente og topmotiverede – og der er masser af plads til humoren. Vi har en fortrinlig kantineordning, og vi lægger stor vægt på diverse interne events.

Vi har fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejde.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Bo Svane, General Manager på tlf. 48 45 63 16.

Søg stillingen via ansøgningsknappen nederst på siden. Tiltrædelse hurtigst muligt efter aftale. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig!  

KINTO søger Business Development Senior Specialist - Toyota Danmark

Læs stillingen og ansøg direkte.
Opens in new window Søg stillingen her

Om Toyota Danmark

Toyota er et af verdens største bilbrands med en klar vision om at gøre flest mulige mennesker mobile, med mindst muligt aftryk på vores klode. Vi er en dynamisk og værdibaseret virksomhed med en ambitiøs vækststrategi og en unik servicekultur. Vi har haft stor succes i mange år, og Toyota er således et af de mærker, der kører flest biler af på vejene i Danmark. Samtidig kan vi bryste os af, at Toyota-bilejere er de mest tilfredse, når det gælder kundeoplevelsen i salgslokalet og på værkstedet.

Hos Toyota Danmark A/S vil du blive del af et passioneret og succesfuldt team af dygtige kollegaer på vores hovedkontor i Søborg. Vi ønsker at opbygge den bedste og mest inkluderende arbejdsplads for vores medarbejdere, hvor alle, uanset alder, køn, seksuel orientering, kultur, race, etnicitet eller handicap, kan føle sig trygge ved at være sig selv, bliver respekterede, engagerede, værdsatte og i stand til at forløse deres potentiale.