1. Nye biler
  2. Sikkerhed og garanti

Proace City BASE+
Sikkerhed og garanti

Medium/En skydedør

Proace City - BASE+ - Medium/En skydedør
Icy White

Starter fra

Fra 184900.0 (ekskl. moms)

Motor

1.5 diesel 102hk

Garanti

3 år / 100.000 km.
Proace City - BASE+ - Medium/En skydedør

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/dk/da

Toyotas sikkerhedssystem

Føl dig tryg med Toyota Safety Sense

Proace City fås en medsikkerhedspakke, som inkluderer avanceret nødbremseassistent, vejskiltassistent, vognbaneskiftkontrol, fartpilot med justerbar fartgrænse (ASL) og trafikadvarsler, så du kan føle dig sikker bag rattet i din Proace City.

Der er placeret airbags i hele kabinen.

Der er installeret SRS airbags overalt i bilens interiør, så du i tilfælde af kollision er sikker på, at alle passagerer er godt beskyttet.

Toyota Vejhjælp

Vores biler er bygget til at levere mange års pålidelig og problemfri bilkørsel. Der kan dog være tidspunkter, hvor du har brug for hjælp, hvad enten bilen har mekaniske problemer, er involveret i en ulykke eller har et fladt dæk. Som en del af vores ansvar til en god kundeservice er din nye Toyota altid dækket af Toyota Vejhjælp i det første år. 

Toyota Vejhjælp kan benyttes i 48 europæiske lande. Vi rykker ud døgnet rundt, hvis du har brug for hjælp. Lige fra en ulykke med bilen til et fladt batteri, punktering eller hvis bilen er løbet tør for benzin.

 

Kontaktinformationer:

  • Når du er i Danmark: Ring 80 60 66 68
  • Når du er i udlandet: Ring +45 70 27 26 62
  • Generelle forespørgsler: Ring 80 60 66 68

Toyota Værksted

Reparationer

Ulykker kan ramme selv den mest forsigtige kører. Uanset om der er tale om mindre eller større ulykker, kan du sikkert henvende dig til Toyotas autoriserede værksteder. Vores veluddannede teknikere leverer altid en komplet reparation for at bringe din Toyota tilbage til sin oprindelige stand.

Book service her »

Byg din egen Proace City

Vil du bygge din egen variant og se prisen? Prøv vores konfigurator.
Byg bil & se pris