1. Nye biler
  2. Technologi
  • Intuitiv digital instrumentering

    Corollas 12,3" digitale instrumentering tilbyder et væld af funktionaliteter. Layoutet, der viser alt fra udvalgte medier til vigtige køredata, er også meget fleksibelt, så du kan tilpasse displayet, som du vil have det. De fire forskellige designtemaer, Casual, Smart, Sport og Tough, giver yderligere muligheder for personalisering. (Gælder ikke Corolla Essential)

10.5” multimedie touchskærm* med Apple CarPlay

Den nye Corolla gør det nemmere for dig at tage dit digitale liv med på farten. Med Apple CarPlay og Android Auto får du hurtig tilslutning og fingerspidskontrol via den 10,5" multimedie touchskærm. Klik for at hente den funktion, du har brug for hurtigt og præcist, uanset om det er navigation, den håndfri telefonforbindelse eller stemmegenkendelsessystemet til at foretage opkald eller angive destinationer.

*Gælder ikke Corolla Essential

I konstant udvikling

Med live Over-The-Air-opdateringer via bilens indbyggede dataforbindelse kan din Corolla Touring Sports drage fordel af den nyeste teknologi, efterhånden som den bliver tilgængelig, og konstant forbedre dens digitale kapacitet. Denne ubesværede installation af ny software, lige så snart den bliver tilgængelig, betyder, at du altid er opdateret med de allernyeste funktioner.

Musik til enhver rejse

Musik har ligesom kørsel kraften til at tage pusten fra dig. Toyotas mangeårige samarbejde med JBL* skaber fantastiske lydbilleder gennem en kombination af kunst og videnskab. Hver højttaler er omhyggeligt placeret så den giver dig den mest dramatiske og fordybende lydoplevelse som muligt, hvilket beriger hvert øjeblik på vejen.

*Afhænger af udstyrsvariant

Altid fuldt opladt

Ligesom din smartphone er en integreret del af dit liv, så forbindes den også helt problemfrit, så den også kan blive en integreret del af din Corolla. For at sikre, at du aldrig skal undvære din smartphone, er der mulighed for trådløs opladning i et rum under instrumentbrættet. Så kan du oplade uden besvær og uden ledninger.

Afhænger af udstyrsvariant