1. Nye biler
 2. Praktisk
 • Plads til det hele

  Uanset, om det er ekstra plads til familien eller fleksibilitet ift. aktive weekender med meget grej, så får du mulighed for at leve det travle liv med den nye Corolla Touring Sports. Her får du en generøs mængde plads takket være nedfældige bagsæder, smarte sædelommer og justerbare dæk.

Rummelig og alsidig

Corolla Touring Sports kombinerer lavemissions hybridteknologi med al den plads og praktiske funktion, du kunne ønske dig. Her får du en bil, som er både rummelig og komfortabel. det Den bageste del af bilen er fleksibel og familievenlig, med et helt fladt, vendbart bagagerum, der også er højdejusterbart. Fold bagsæderne sammen for at få hele 1.606 liters bagagekapacitet – perfekt til alt det, der passer til en aktiv livsstil og / eller en stor familie.
 • Fem sæder Med plads til fem og et generøst bagagerum på 596 liter, nok til fire eller fem store kufferter og det løse, er Corolla Touring Sports yderst praktisk i sin standardkonfiguration.
 • Tre sæder Skal du transportere en lang last? Bagsæderne deler sig 60/40, hvilket i høj grad øger bagagerummets længde, mens de stadig bevarer passagerplads på anden række.
 • To sæder Det er heller ikke noget problem, at køre med meget store ting. Du kan folde hele den anden sæderække fladt ned, hvilket skaber et stort lastrum med et lavt, fladt gulv.
 • Bagagerummet, der åbner sig selv

  At leve livet fuldt ud betyder sjældent at man rejser let. Har du hænderne fulde skal du blot slide din fod under bilen, og håndfrie sensorer sørger for at åbne bagklappen automatisk. Og den smarte låse- og åbnefunktion gør, at det er nemt at holde dine ejendele sikre.

  Afhænger af udstyrsvariant

Klar til det hele

Corollaens tilpasningsdygtige bagagerum kan det hele. Har du brug for mere plads? Slip blot bagagerumsdækket til dens nederste position eller fold bagsæderne fladt med et enkelt håndtag. Bekymret for at få måtten våd og snavset? Vend den om, og du har en robust, hundevenlig harpiksfinish, der også er perfekt til haveplanter eller de våde gummisko.