1. Nye biler
 2. Hybrid
 • FEMTE-GENERATIONS HYBRIDTEKNOLOGI

  Med udgangspunkt i Toyotas rige arv af innovation og teknisk ekspertise, giver den nye Corolla Touring Sports dig en sjov og effektiv køreoplevelse ud over det sædvanlige. Bilen skal ikke sættes i et stik, da den oplader selv, hvilket gør den meget praktisk. Og her får du en bil, som selv veksler mellem benzinmotorens utrættelige ydeevne og den økonomiske, kraftfulde, elektriske kørsel fra hybrid-motoren.

Komfortabel og i kontrol

Den nye Corolla Touring Sports er en fornøjelse at køre i. Bilens store opgradering giver dig fuld kontrol over din kørsel. Kørekomforten er enestående på alle typer veje, takket være modellens stive karrosseristruktur.

Glæden ved at have kontrollen

Corolla Touring Sports har et let styresystem og afstemt affjedring for og bag, som gør at bilen føles bevægelig og har balance i svingene. Resultatet er en intuitiv forbindelse mellem bil og fører. Drej på rattet, og oplev Corollaens øjeblikkelige og naturlige reaktioner som giver dig en sikker køreoplevelse.
 • Vores mest avancerede hybridsystem

  Toyotas hybridbiler er en fornøjelse og nemme at køre. Og når du kører gennem byen i den elektriske tilstand, kan du nyde den dejlige stilhed.

  Den nye Corolla Touring Sports kommer med vores femte generations hybrid-system, som er vores mest avancerede til dato. Hybridbilen er ikke anderledes at køre end andre biler, tilgengæld skal bilen ikke lades op, da hybridbatteriet lades op automatisk.

  Tank bilen med benzin som sædvanligt - så er du klar til at køre derudaf. Da hybridbilen selv veksler mellem hybrid og benzinmotor afhængig af, hvordan du kører, sparer du brændstof og reducerer emissioner. Så det er ingen overraskelse, at Toyota hybridbiler er blevet valgt af over 20 millioner bilister rundt om i verden.