1. Nye biler
  2. Practicality

UDVIKLET TIL AT GØRE LIVET LET

Som en robust familiebil med et intuitivt SUV-design er Corolla Cross perfekt til hverdagen. Ud over bedre plads til hoved og ben, er bilens bagagerum lettere at pakke, fordi bagagerumsbunden er placeret højere oppe, og bagagerumsåbningen er stor.
  • Rammerne til at overraske 60/40-splitbagsædet kan klappes frem hurtigt, når der skal gøres plads til kufferter, cykler og eller andet, du har brug for at have med i bilen.
  • Nem adgang De store bagdørsåbninger gør, at man nemt kan bære trætte passagerer ind i huset – uden at forstyrre dem.
  • Hav plads til det hele Med en komfortabel læssehøjde og en bagagerumsvolumen i særklasse, vil du have kapacitet til alt lige fra at køre ungerne til træning eller at nyde weekendture væk hjemmefra med familie og venner.

Læn dig tilbage, og slap af

Med det store bagsæde med masser af benplads og komfortable hovedstøtter vil både store og små passagerer nyde en afslappende tur. Corolla Cross er perfekt til lange ture.

En hjælpende hånd

Corolla Cross er fuld af smarte løsninger, der gør familielivet lettere. For at åbne bagagerummet skal du blot bevæge foden under bilens bagende.

God stemning hos alle mand

Corolla Cross byder – uanset størrelse – alle passagerer velkommen i en indbydende og komfortabel kabine med rigtigt gode pladsforhold, som alle vil sætte pris på. Ud over masser af benplads og hovedplads skaber foldbare armlæn og luftdyser til bagsædepladserne komfort alle steder med masser af plads til film, spil og meget andet.

Gør køreturen mere lys

Et stort panoramatag fylder kabinen med lys og giver dig en følelse af mere plads. Det varme interiør i Corolla Cross får alle til at føle sig hjemme.