1. Nye biler
  2. AWDi Hybrid

OPLEV SAND KØREGLÆDE

Nyd godt af det ekstra vejgreb, når vejen er udfordrende. Så kan du køre med ro i maven, når kørselsforholdene er svære.  Bilens kraftfulde hybriddrivlinje giver bilen en brændstoføkonomi i særklasse og giver dig blandt klassens bedste CO₂-niveau. Corolla Cross er skabt til at håndtere længere tures typiske “er vi der snart?”, fordi den tager hånd om de sværere ting, så du kan holde dit fokus på vejen.

Kørsel uden bekymringer

Corolla Cross Hybrid er designet med fokus på styrke og praktiske egenskaber, hvilket gør den perfekt til at køre børnene i skole eller på familiebesøg i weekenden og alt derimellem. Med det solide firehjulstræk* og den forbedrede brændstoføkonomi kan hele familien nyde køreturen med ro i maven, uanset hvor turen går hen. Kør med total tryghed uanset vejret, og nyd den agile Corolla Cross Hybrid. En SUV, der er bygget til familielivet.

*Firehjulstræk fås som tilvalg. 

Masser af køreglæde

I kabinen i Corolla Cross vil alle i bilen nyde en enestående stabilitet og kørekomfort. Nyd de fremragende køreegenskaber, der gør hver enkelt ujævnhed i vejen så minimal som muligt. Den større frihøjde giver en højere førerposition, så du altid har det bedste udsyn. Uanset om du kører igennem byen eller på ukendte veje, så vil du komme afslappet og roligt frem til destinationen i din Corolla Cross.

Hvordan fungerer det?

Takket være vores nye hybridteknologi i 5. generation er Corolla Cross vores mest avancerede hybrid til dato. Hybridbilen fungerer ligesom traditionelle biler, men giver dig en af klassens bedste brændstoføkonomier, uden at du behøver at tænke på, hvor langt du kan køre. Tank bilen som du plejer – Toyotas hybridmodeller er selvopladende, og du skal derfor ikke bruge et ladekabel, når du skal lade batterierne. Men det er ikke det hele. Brug regenereringsfunktionen til at gemme elektricitet til et senere tidspunkt, mens du bremser eller ruller.