Budgetberegner
Byg bil og se pris »
Priser og brochurer »
Book en prøvetur »
Spørg Toyota »
Din MyT-konto

Yaris Cross Essential - SUV

  • Pure White Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Platinum Pearl White Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Ash Grey Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Shimmering Silver Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Night Sky Black Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Flame Red Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Brass Gold Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Oxyde Bronze Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Cobalt Blue Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
Fra
kr. 234.990

Vælg din variant af Yaris Cross

Hello Hybrid Happiness

Yaris Cross er en kombination af revolutionerende design, god plads og fantastisk udsyn til trafikken og føles som en rigtig SUV, bare i en kompakt udgave. Hybrid AWD-i sørger for, at køreturen altid bliver en fornøjelse, uanset hvad du kommer ud for i løbet af dagen.

Toyota Yaris Cross Highlights

 • Altid på farten

  Med hævet sæde og perfekt højere siddeposition i din kompakte Yaris Cross bestemmer du farten og får den selvtillid, der skal til for at håndtere bykørsel på dine betingelser. Det intelligente firehjulstræk (AWD-i) og den rummelige og alsidige kabine er fantastisk til hverdagens udfordringer og sørger for at holde dig i gang uanset hvad.

 • Uovertruffen elegance i enhver situation

  Den unikke kombination af hybrid og intelligent firhjulstræk (AWD-i) gør dig i stand til at overvinde alle tænkelige udfordringer, når du kører i en Yaris Cross. Det selvopladende hybridsystem giver en effektivitet, som ingen andre køretøjer i samme klasse har, og AWD-i giver dig fuld kontrol på hverdagens køreture og i glat føre.

 • Altid forbundet, aldrig slået ud af kurs

  Toyota Smart Connect sørger for, at det er slut med stress på køreturene. Den nye 9" HD-touchskærm giver adgang til cloud-navigation med live-trafikopdateringer samt trådløs smartphone-integration, herunder Apple CarPlay™ og Android Auto™. Når du kører i en Yaris Cross har du fuld kontrol, og alting føles behageligt.

Se det hele lidt tættere på

Læs mere om Yaris Cross' vigtige egenskaber. Se det smarte design fra alle vinkler ved at rotere billedet 360 grader.

 • Få alle i byen til at måbe

  Skil dig ud med Yaris Cross. Dette design kombinerer den fantastiske SUV-oplevelse med ekspertisen fra udvikling af små biler og ligner ikke noget andet. De markante hjulkasser, de store 18" alufælge og den velkendte diamantinspirerede stil giver et flot SUV-agtigt udseende, som er et godt blikfang i byen.

 • Utrættelig energi

  Det 4. generations selvopladende hybridsystem i Yaris Cross gør enhver køretur så let som en leg. Det nye 1,5 liters hybridmotor med 116 DIN-hestekræfter giver kraft og effektivitet, som ingen andre biler i samme klasse kan overgå. Den skifter lynhurtigt mellem benzin eller el og samtidig med en responsiv acceleration, fantastisk brændstofeffektivitet og imponerende lav CO2-udledning takket være muligheden for at køre endnu længere i CO2-fri tilstand.

 • Toyota Safety Sense

  Hver eneste millimeter i den nye Yaris Cross er gennemtænkt. Lige fra bilens smidighed til et tårnhøjt sikkerhedsniveau, som har sikret Yaris topkarakterer i Euro NCAP's nyeste sikkerhedstest. Toyota Safety Sense giver dig sindsro og beskytter både dig, dine passagerer og andre trafikanter.

 • Plads til at leve

  Yaris Cross er praktisk og fleksibel. Du kan fx åbne bagklappen med en benbevægelse, når du har hænderne fulde. Det fleksible, intelligente gulv i bagagerummet kan justeres, så du kan opbevare ting sikkert under gulvet eller få mere plads til bagagen, og det nyskabende flex-bælte holder alt lige fra cykler til snowboard på plads. Bagagerummet kan udvides med et avanceret 40:20:40-system, som kan lægge bagsæderne ned, så du kan have det hele med.

presse


Hvad skriver pressen?
Bilbasen.dk / Simon Hallenslev

Første tur: Crossover-kvaliteter og mere praktik i ny Toyota Yaris Cross
”Alt i alt er Toyota Yaris Cross både fornuftigt prissat såvel som sammensat. Det er stadig en snusfornuftig Yaris med alt hvad der dertil hører, nu bare med mere plads til habengut og med større crossover-overblik bag rattet, som alle efterspørger fortiden. Den skal nok blive den massesællert, som Toyota håber på, når den bliver præsenteret herhjemme d. 30 oktober.”

Bilbasen.dk

Motorsiden.dk / Søren Clauding

First World Test: Toyota Yaris Cross – Helt ny kompakt SUV rammer lige i plet
”Bedre sent end aldrig. Faktisk meget bedre lidt halvsent. For et faktum er det, at Toyota med den helt nye Yaris Cross rammer direkte ind i kernen på det veletablerede såkaldte B-SUV-segment med en yderst vellykket bil.”

”Toyota har skabt en SUV med en ganske attraktiv benzinøkonomi. Selvopladende hybridbiler er Toyotas ekspertise område, og gennem en målrettet udvikling og tilpasning har man kunnet skabe en bil, der trods navnet er noget større end den Yaris, som den har navnefællesskab med.”

Motorsiden.dk

Motorsiden.dk / Søren Clauding

Ny praktisk og alsidig kompakt-SUV
”Frihøjden er også øget med 2,5 cm, hvilket ikke lyder af meget, men er med til at sikre en højere siddeposition – noget som SUV-kunderne som regel sætter pris på.” ”Kabinedesignet læner sig meget op ad Yaris, og så tilbyder Toyota hele striben af både kørehjælpemidler og forbindelsesmuligheder …”

Motorsiden.dk

Biltesteren.dk / Kim Middelhede

Det første indtryk af Toyota Yaris Cross (præsentation)
"Yaris er jo efterhånden gået hen og blevet for Toyota, hvad Corolla engang var; nemlig bilen, vi ser overalt og ikke bare den bil, der er hjemmeplejens foretrukne transportmiddel."

"Yaris Cross er ikke bare en Yaris med øget frihøjde og lidt plasticpynt for at få den til at se mere maskulin ud. Toyota har nemlig - selvom de to biler deler platform - gjort meget ud af, at Yaris Cross skal være herre i eget hus. For eksempel kommer den med et helt nyt og supermoderne infotainmentsystem, som er vildt hurtigt - det virker rigtig godt i den her Yaris Cross."

”Akselafstanden er præcist den samme, som på den almindelige Yaris, men da Yaris Cross er vokset pænt meget i højden, så det virker det som om, at der er mere plads til bagsædepassagererne.”

Motorsiden.dk

Avisen.dk / Per Kuskner

Den japanske bilgigant introducerer deres første SUV i B-segmentet
”Vi prøvekørte både forhjulstrækkeren og firehjulstrækkeren, som faktisk er den eneste model i segmentet med et sådan. Det intelligente firehjulstræk-system er direkte hentet fra den større RAV-model, og det virkede upåklageligt.”

”Gearet er det automatiske e-CVT-gear (trinløst "milliongear"), og det fungerer upåklageligt. De 116 hk. gør sit arbejde fint, da bilen jo ikke vejer ret meget.”

Avisen.dk

Jyllands-Posten / Jens Høy

Toyota Yaris Cross er endelig klar i klassen for modebiler
”Bilen hedder Yaris Cross, men i virkeligheden har den kun navnet og akselafstanden tilfælles med Yaris. Cross er mere tro mod de oprindelige Toyota-værdier, der rimer på fornuft, og som indeholder ord som praktisk og funktionel.”

”Yaris Cross koster i runde tal 50.000 kr. mere end en Yaris, men den er også en mere anvendelig bil.”

”Testruten havde ikke mange svingkombinationer, men første indtryk var ganske positivt, for Cross er både komfortabel og med god evne til at skifte retning.”

Biltorvet.dk / Andreas Lang Hedegaard

Toyotas grå guld – Yaris Cross
”Det specielle CVT-gear, som er godt for forbruget, men som også kan være skyld i støj og høje omdrejninger, virker bedre end nogensinde før, og er ikke nær så tilbøjeligt til at jage motoren op i registret. Det dæmper støjniveauet, og så snart du er færdig med at accelererer, falder der ro over drivlinjen.”

”I løbet af testdagen kunne vi for øvrigt ikke presse forbruget under 21,2 km/l, selv med tung højre fod.”

Biltorvet.dk

Biltorvet.dk / Andreas Lang Hedegaard

Toyota Yaris Cross gør pensionisterne vilde i varmen
”Den er generelt ret velkørende, og den firhjulstrukne udgave er faktisk måske endnu mere velkørende end den almindelige. Det skyldes, at den har et lidt mere avanceret baghjulsophæng.”

”Yaris Cross er faktisk ret veludstyret. Startprisen er 225.000 for en ret fin kabine.”

”Jeg synes, det er et spændende alternativ, og det er også fedt, at den rent faktisk har firhjulstræk. Toyotas hybridsystem er ret velfungerende og i hvert fald økonomisk. Jeg kan godt forstå, at Toyota forventer så meget af den. Den skal nok blive flået væk.”

Biltorvet.dk