Budgetberegner
Byg bil og se pris »
Priser og brochurer »
Book en prøvetur »
Spørg Toyota »
Din MyT-konto

Yaris Cross Style - SUV

  • Pure White Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Platinum Pearl White Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Ash Grey Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Shimmering Silver Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Night Sky Black Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Flame Red Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Brass Gold Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Oxyde Bronze Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Cobalt Blue Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Urban Blue Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
Fra
kr. 279.990

Vælg din variant af Yaris Cross

Oplev den helt nye Yaris Cross

Drømmer du om at opleve duften af ny bil og køreglæden i en kompakt SUV med den nyeste hybridteknologi fra Toyota? Så fortvivl ikke.

Nu kan du glæde dig til at opleve den helt nye Yaris Cross.

Bliv kontaktet for at aftale nærmere om, hvordan det skal ske - helt uforpligtende, naturligvis.

Se mere her »

/

Hello Hybrid Happiness

Yaris Cross er en kombination af revolutionerende design, god plads og fantastisk udsyn til trafikken og føles som en rigtig SUV, bare i en kompakt udgave. Hybrid AWD-i sørger for, at køreturen altid bliver en fornøjelse, uanset hvad du kommer ud for i løbet af dagen.

Toyota Yaris Cross Highlights

 • Altid på farten

  Med hævet sæde og perfekt højere siddeposition i din kompakte Yaris Cross bestemmer du farten og får den selvtillid, der skal til for at håndtere bykørsel på dine betingelser. Det intelligente firehjulstræk (AWD-i) og den rummelige og alsidige kabine er fantastisk til hverdagens udfordringer og sørger for at holde dig i gang uanset hvad.

 • Uovertruffen elegance i enhver situation

  Den unikke kombination af hybrid og intelligent firhjulstræk (AWD-i) gør dig i stand til at overvinde alle tænkelige udfordringer, når du kører i en Yaris Cross. Det selvopladende hybridsystem giver en effektivitet, som ingen andre køretøjer i samme klasse har, og AWD-i giver dig fuld kontrol på hverdagens køreture og i glat føre.

 • Altid forbundet, aldrig slået ud af kurs

  Toyota Smart Connect sørger for, at det er slut med stress på køreturene. Den nye 9" HD-touchskærm giver adgang til cloud-navigation med live-trafikopdateringer samt trådløs smartphone-integration, herunder Apple CarPlay™ og Android Auto™. Når du kører i en Yaris Cross har du fuld kontrol, og alting føles behageligt.

Se det hele lidt tættere på

Læs mere om Yaris Cross' vigtige egenskaber. Se det smarte design fra alle vinkler ved at rotere billedet 360 grader.

 • Få alle i byen til at måbe

  Skil dig ud med Yaris Cross. Dette design kombinerer den fantastiske SUV-oplevelse med ekspertisen fra udvikling af små biler og ligner ikke noget andet. De markante hjulkasser, de store 18" alufælge og den velkendte diamantinspirerede stil giver et flot SUV-agtigt udseende, som er et godt blikfang i byen.

 • Utrættelig energi

  Det 4. generations selvopladende hybridsystem i Yaris Cross gør enhver køretur så let som en leg. Det nye 1,5 liters hybridmotor med 116 DIN-hestekræfter giver kraft og effektivitet, som ingen andre biler i samme klasse kan overgå. Den skifter lynhurtigt mellem benzin eller el og samtidig med en responsiv acceleration, fantastisk brændstofeffektivitet og imponerende lav CO2-udledning takket være muligheden for at køre endnu længere i CO2-fri tilstand.

 • Toyota Safety Sense

  Hver eneste millimeter i den nye Yaris Cross er gennemtænkt. Lige fra bilens smidighed til et tårnhøjt sikkerhedsniveau, som har sikret Yaris topkarakterer i Euro NCAP's nyeste sikkerhedstest. Toyota Safety Sense giver dig sindsro og beskytter både dig, dine passagerer og andre trafikanter.

 • Plads til at leve

  Yaris Cross er praktisk og fleksibel. Du kan fx åbne bagklappen med en benbevægelse, når du har hænderne fulde. Det fleksible, intelligente gulv i bagagerummet kan justeres, så du kan opbevare ting sikkert under gulvet eller få mere plads til bagagen, og det nyskabende flex-bælte holder alt lige fra cykler til snowboard på plads. Bagagerummet kan udvides med et avanceret 40:20:40-system, som kan lægge bagsæderne ned, så du kan have det hele med.