Budgetberegner
Byg bil og se pris »
Priser og brochurer »
Book en prøvetur »
Spørg Toyota »
Din MyT-konto

Proace City BASE+ - Medium/En skydedør

  • Arctic White Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Falcon Grey Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Grey Cloud Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Absolute Black Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
Fra
kr. 149.900
(ekskl. moms)
CO2-udledning
138 g/km
Brændstofforbrug
18.8 km/l

Vælg din variant af Proace City

Den lille varebil, der tænker stort

Med den nye Proace City får du en funktionel, alsidig og let at gå til varebil velegnet til bykørsel. Den suveræne ladelængde og det generøse rumfang mellem for- og baghjul gør det let at få plads til to Euro-paller side om side.

Den har kapacitet til et læs på 1 ton og kan trække 1.35 ton, så uanset om du skal trække stort læs eller har brug for at laste tungt, får du jobbet gjort.

Bygget til dig og din forretning

Proace City kommer i et bredt udvalg af modeller med både Medium og Long akselafstand, et varerum på op til 4,4 m3 m/SmartCargo, en lasteevne på op til 1.000 kg samt både benzin- og dieselmotorer med op til 130 hk og 8-trins automatgear.

BASE udstyrsniveauet tilbyder det mest nødvendige som el-betjente sideruder, radio med bluetooth og centrallås med fjernbetjening.

COMFORT udstyrsniveauet er ren luksus med udstyr som blandt andet SmartCargo, komfort førersæde, el-foldbare sidespejle, aircondition, fartpilot, el-opvarmelige sæder og Apple Carplay.

COMFORT ONE har den ultimative udstyrspakke og tilføjer 16” alufælge, nøglefri betjening, trådløs smartphone oplader, indfarvede kofangere, aut. A/C o.m.m.

/

Klar til jobbet når du er

Hos Toyota har vi gjort det til vores business at tage de erhvervsdrivende seriøst, derfor har vi skabt Proace City. Den er 100% designet til at gøre dit arbejdsliv lettere og mere ukompliceret. Den nye Proace City er alt det, du forventer fra Toyota i en varebil.

 • Ganske enkelt praktisk

  Proace City er som skabt til bykørsel. Og du kan altid få let adgang til din last takket være skydedørene* på siderne, de brede bagdøre eller bagklappen. Med Smart Cargo System* kan du nemt tilpasse din bil til både vægt og længde af din last, for du kan let forlænge den med op til 1.3m og fremtrylle ekstra 0.4m3.

  *Fås til udvalgte modeller

 • Din comfort zone på arbejdet

  Med sin suverænt rummelige kabine, velorganiserede instrumentbræt og komfortable sæder er Proace City designet til at gøre dine arbejdedage bag rattet mere behagelige. Det klappensammelige forsæde er ideelt som underlag for din laptop, og du kan opbevare ting i rummet under førersædet.

 • Al den plads du kan få brug for

  Interiøret i en Proace City kan tilpasses alle slags fag. Med Smart Cargo System kan du let som ingenting skabe mere plads i lastrummet.