1. Hybrid & el
 2. Plug-in Hybrid

TOYOTA PLUG-IN HYBRIDELEKTRISKE KØRETØJER

Kør længere på ren elektricitet

Vores plug-in-hybrider har de samme fordele som hybridelektriske sortiment, men med større ydeevne og mulighed for at køre længere på ren elektricitet. De oplades fra en elforsyning derhjemme eller på et ladested, og de kan forsyne dig med strøm til op til 75 kilometers kørsel. Uden udledning og uden at bruge brændstof. Ved længere ture skifter de problemfrit over til deres effektive benzin-elektriske system for at give dig ro i sindet fra afrejse til ankomst.

DET BEDSTE FRA TO VERDENER

 • RAV4 Plug-in Hybrid

  Den dobbelte energi, der leveres af RAV4 plug-in hybridernes fjerde generation af hybridteknologi og højkapacitetsbatteri, giver dig mulighed for at nyde det bedste fra to verdener.

  Her får du dynamisk ydeevne og fremragende elkøretøjseffektivitet (EV), herunder klassens laveste CO2-udledning, brændstofforbrug og den bedste EV-kørerækkevidde.

Prius Plug-in Hybrid

 

Du behøver ikke gå på kompromis! Du kan vælge EV-tilstand, og køre på jævn og responsiv elektrisk kraft alene. Og skifte til effektiv hybridstrøm, når batteriets ladetilstand er ved at være lav. 

 

Prius Plug-in Hybrid er ren og slank og uden overflødige detaljer, hvilket giver et stilfuldt design. Her får du en intelligent, modig og overraskende bil. 

 

 

 

 

 

 

 

Alt om Prius Plug-in Hybrid »

OPLADNING AF DIN PLUG-IN HYBRID

Uanset om du oplader derhjemme, på kontoret eller på farten på det stigende antal offentlige ladesteder, er der flere måder at genoplade din plug-in hybridbil på og udnytte dens fulde potentiale.

 • Opladning derhjemme

  RAV4 Plug-in Hybrids indbyggede hurtige oplader giver dig mulighed for at genoplade batterierne på 5 timer.

 • Dedikeret opladning

  Med optimal hastighed og sikkerhed giver kombinationen af en dedikeret kabel- og vægopladerenhed dig mulighed for at genoplade RAV4 Plug-in Hybrid på 5 timer.

 • MyToyota -appen

  MyToyota-appen giver dig dedikerede funktioner, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din Toyota plug-in hybrid.

  Med MyToyota-appen kan du fx styre kontrol af batteriets status og den aktuelle kørerækkevidde samt programmere opladningstider og endda nedkøle eller opvarme kabinen, før du skal bruge bilen.

 • VEDVARENDE UDHOLDENHED

  Som alle andre elementer i en Toyota, er batterierne i vores plug-in hybridbiler udviklet til at holde. For at du kan få ro i sindet leveres alle batterier med 5 års/100.000 km garanti, som - med et årligt Hybrid-helbredscheck - forlænges i op til 10 år. 

  Vores returordning sikrer, at når batterierne til vores elektriske køretøjer når slutningen af deres levetid, håndteres de sikkert og ansvarligt. Autoriserede Toyota-reparatører bortskaffer i øjeblikket mere end 90% af vores batterier, og vi stræber efter at genbruge mere end 50% af et hybridbatteri.

SPØRGSMÅL OG SVAR

 • HVAD ER FORSKELLEN MELLEM HYBRID & PLUG-IN HYBRID?

  Det er egentlig ret simpelt - Hybrider skifter problemfrit mellem to energikilder, benzin og et selvopladende batteri.

  Og plug-in hybrider gør stort set det samme - med samme teknologi. Den eneste forskel er, at du også kan oplade batteriet med et ladekabel - og det kan en plug-in hybrid køre 75 kilometer på alene.

  Og derefter skifter plug-in hybrid-bilen problemfrit tilbage til hybridsystemet. 

 • HVAD ER RÆKKEVIDDEN FOR EN PLUG-IN HYBRID?

  Ligesom telefonen i din hånd, som du oplader om morgenen, og som varer hele dagen - kan en plug-in hybrid på en enkelt opladning køre op til 75 kilometer ved hjælp af det elektriske batteri.

  Men i modsætning til din telefon skifter en plug-in hybrid, når den løber tør for strøm, problemfrit til hybridsystemet og tilføjer benzin, så den kan køre længere afstande.

 • HVORDAN OPLADER JEG EN PLUG-IN HYBRID?

  Du kan genoplade bilen sikkert i enhver stikkontakt med det medfølgende kabel. Det tager godt og vel syv og en halv time - ligesom du ville gøre med din telefon.

  Installerer du en dedikeret ladestander kan du oplade bilen på bare to og en halv time.