1. Hybrid & el
 2. EKSEMPEL Hybrid

Hybridbiler fra Toyota

Få glæde af over 25 års erfaring med hybrid. På verdensplan kører der nu mere end 15 millioner glade hybridejere., og du kan også blive en af dem.

For miljøet

Toyota Hybrid udleder 15 til 30 gange mindre NOx-emissioner end fx dieselmotorer. En Toyota hybridbil kan køre op til 50% af tiden på el.

For økonomien

Du er sikret den mest økonomiske køretur, da en Toyota hybridbil automatisk selv vælger, hvornår den skifter fra benzin til el og omvendt.

For køreglæden

Slip for gear,skift og nyd køreturen i stedet. Vores hybridbiler kommer med automatgear. Du er fri for at tænke på ledninger eller ladestop, da en Toyota hybridbil lader op under kørslen.

Fordelene ved hybrid

Vælger du en hybridbil fra Toyota, kan du nyde fordel af vores over 25-års lange ekspertise og erfaring inden for elektrificering. Din hybridbil fra Toyota er selvopladende, og skifter problemfrit mellem rent elektrisk drev og benzinkraft, når det er mest effektivt. Du får flere gode ting med, når du kører i en hybridbil. Her nævner vi nogle af dem.
 • Hybridbatteriet

  Som alle andre elementer i en Toyota er batterierne i vores hybridbiler udviklet til at holde. For at vores kunder kan få ro i sindet leveres alle batterier med 5 års/100.000 km garanti, som - med et årligt Hybrid-helbredscheck - forlænger dækningen på batteriet i op til 10 år. Vores returordning sikrer, at når batterierne til vores elektriske køretøjer når slutningen af deres levetid, håndteres de sikkert og ansvarligt. Autoriserede Toyota-reparatører bortskaffer i øjeblikket mere end 90% af vores batterier, og vi stræber efter at genbruge mere end 50% af et hybridbatteri.

 • Ingen opladning

  Du kan køre, som du plejer uden at bekymre dig om opladning og ladestander, for en Toyota Hybrid er ledningsfri. Du kan køre op til 50% af tiden på el. En Toyota hybridbil veksler selv mellem el og benzin, men den løber aldrig tør for strøm. En plug-in hybrid skal både lades op og tankes med benzin. Bilen kører op til 100% af tiden på el. Slipper strømmen op, vil en plug-in hybrid selv slå over på benzin-motoren. Ligesom, en benzinbil kun kører på benzin, kører en elbil kun på el og skal altid lades op, før den kan køre.

 • Automatgear som standard

  Toyota Hybrid kommer altid med automatgear. Det betyder, at du slipper for at skifte gear, når bilen standser i et lyskryds og skal køre videre igen, eller når du sidder i kø. Et automatgear kan give en mere behagelig og sikker kørsel. Benzinbiler fra Toyota kan ofte fås med automatgear som tilkøb.

 • Ofte billigere forsikring

  Nogle forsikringsselskaber tilbyder en billigere forsikring til hybridbiler, da de antager at hybridbilejere kører mere sikkert. Tjek dit forsikringsselskab og indhent forskellige tilbud, inden du tegner en forsikring til din hybridbil. Du er også velkommen til at kontakte Toyota Bilforsikring, hvis du har spørgsmål eller ønsker en pris.

Spørgsmål og svar om hybrid

 

En Toyota hybridbil har en el- og benzinmotor i én. Og hybridbilen vælger selv, hvornår den kører på el, og hvornår den slår over på benzin.

Hybridbilen oplader automatisk, når den kører, og du kan køre helt op til 50 % af tiden på el, afhængig af hvordan du kører bilen.

Toyotas hybridbatteri er særlig stærkt, og det er designet til at holde hele bilens levetid.

Det eneste, du selv skal gøre, er at tanke benzin. Og da en hybridbil bruger mindre benzin, skal du ikke tanke så ofte, som hvis du kørte i en almindelig benzinbil.


Toyota Hybrid er ledningsfri. Du kan køre, som du plejer uden at bekymre dig om opladning og ladestander. Du kan køre op til 50% af tiden på el. En Toyota hybridbil veksler selv mellem el og benzin, men den løber aldrig tør for strøm.

En plug-in hybrid skal både lades op og tankes med benzin. Bilen kører op til 100% af tiden på el. Slipper strømmen op, vil en plug-in hybrid selv slå over på benzin-motoren.

Ligesom, en benzinbil kun kører på benzin, kører en elbil kun på el og skal altid lades op, før den kan køre.. 

Bilens gode brændstofeffektivitet afhænger naturligvis af, hvilken model du kører i, hvordan du kører, og hvor meget du tager med dig. Omkring el-rækkevidde, i modsætning til elbiler, er Toyotas hybridbatterier selvopladende. Så ingen stikkontakt og ingen rækkevidde-problemer. Toyota hybridbiler kan fortsætte ... og fortsætte ... og fortsætte ...

Et anhængertræk kræver en stor motor, og derfor er det ikke altid sikkert, at man kan få anhængertræk til sin hybridbil.

Hos Toyota kan man dog få anhængertræk til Yaris, Yaris Cross, Toyota C-HR Hybrid, RAV4 Hybrid, Toyota RAV4 Plug-in og Corolla Hybrid Touring Sports.

Hør mere om mulighederne hos din lokale 
Toyota-forhandler.

Der gælder de samme regler for parkering af hybridbil som for alle andre helt almindelige biler.

Har du derimod en plug-in hybrid, er det i nogle byer som fx København tilladt at holde på de særskilte parkeringspladser til elbiler.

Du skal stadig betale parkeringsafgift i henhold til de regler, der er for den pågældende parkeringsplads. Tjek de til enhver tid gældende regler i din kommune.

Sammenlignet med andre biler, holder Toyota hybridbiler en generel høj gensalgsværdi.

Det skyldes både den gode kvalitet og at hybridbiler kommer med høj komfort og meget udstyr.

Søger du til gengæld en brugt hybridbil, så kan du kigge her.

Se vores udvalg af hybridbiler herunder

Leder du efter en brugt hybridbil?

Se tilgængelige hybridbiler hos vores Toyota-forhandlere, og bestil den direkte.
Find en brugt hybridbil

HYBRID COACHING

Gennem MyT smartphone-appen kan du drage fordel af en række tilknyttede tjenester, der er designet til at gøre kørslen sikrere og sjovere.

Hybrid Coaching giver kontekstualiseret coaching på din hybridkørsel, så du kan få mest muligt ud af EV-tilstanden for at sænke dit brændstofforbrug og din miljøpåvirkning.
 

Læs om MyT Connected Services